Otava ilmoitetaan tänään Helsinkiin juoksemaan. Jos pääsee on pe ensin ravit C:llä ja la päivällä Otavalla startti Hesassa. Markulla pitää kiirettä siinä tapauksessa :)

Tuli tuossa mieleen ehdottaa Suneille, että jos joskus kiinnostaisi kimppareissu etelään, niin varmaan voitaisiin lainata isoa autoa jostain ja viedä lauma heppoja juoksemaan sinne.... Että jos Mirkkupirkkupimatsu tuntuu jossain vaiheessa ärhäkältä, niin eikun samaan kyytiin.... En tiedä, meidän pitäisi kyllä hommata oma kuormikas, koska kohta on starttareita niin paljon.

1973750.jpg

Mamma kyseli männä taannoin,että vieläkö se vanha pappa on hengissä. Tässä herra isoherra poseeraa lehtikuusimetsässä. Eilen vuolin ihan itse ukkelin kaviot.

1973751.jpg

Pappa papparainen....

1973752.jpg

Laitetaan nyt toinenkin isoherra kuviin, Goodbye Charlie. Ukko sanoi haist;home kameralle ja lähti lompsimaan laitumelle. Charlie pitää itseään kunnossa hölkkäilemällä tarhassa. Perskannikat on edelleen dimmissä vaikka sillä ei ole ajettu.

1973753.jpg

Itselleni laitan muistutukseksi tähän, että siellä se odottaa työmaa-kumppareita jalkaan ja siivoamaan talli loppuun... Ja sitten ykkösiä aisoihin...

1973756.jpg

Ykköset

1973757.jpg

Kaisa kun laittoi Kuvan Alviksesta joka nuoli ruokakuppia antaumuksella, niin enpä malta olla kertomatta, että luulenpa, että 800kg puurotarpeita menee rikki joulukuussa. Joka iltainen traditio on koirilla syödä herkkupuuro lihahöystöillä. Väittävät sitä niin hyväksi, että Nisse alkaa kilisyttää hampaita yhteen niin että kolina kuuluu. Massi tirisee ja ynisee yrittäen tulla väliportin läpi ilman lupaa ja Luikuri ja Likka kiljuvat epätoivoisina. Ruokailun pitää tapahtua kaakelilattialla, sillä siellä ui jalat ja pää. Ruokailun jälkeen kaikki paikat on metrin verran puuromössössä. Joskus...Joskus tuntuu siltä, että nappularuoka olisi niin helppoa tyrkätä eteen, mutta... Nissen maha ei kestä nappuloita, Luikurin korvat ja iho pysyy parempana, joten minä tyttö pakerran puuroannos puuroannoksen perän...