Eilinen päivä oli heinän mättöä. Onneksi Jaana ja Risto tulivat apuun. Ensimmäisen kuorman pistelin lietsoon yksinäni. Hullunkiilto silmissäni, kun luulin, että kohta on jo seuraava kuorma tulossa ja lato pitää saada tyhjäksi. Sain kaikki lietsottua kun huomasin, että traktori seisoo tyhjillään pihalla. Markku istuikin Kallen kanssa kahvilla. Ihan turhaan huhkin hiki otsalla.  Heinän polkeminen on hirveintä hommaa. Raskasta kuin mikä. Uusi kuorma tulee pihaan noin 50 minuutin välein, joten luppoaikaa ei liiemmalti jää. Iltamissa tuli vielä Anu ja Ilpo perheineen avuksi. Taisi kello lähennellä 21.00 kun viimein pääsi lepäämään.

Kerkesin kuunnella Iipoodialaisesta äänikirjoja. Legionalainen Peters tuli kahlattua läpi. Aloitin uutta sotajuttua, Kaisa on äänittänyt hyvinkin sotapitoisia tarinoita meikäläiselle:) Ja kuuntelin Don Huonoja. Lietson melusta, pölystä ja liekkö Iipodialaisen kuuntelusta - tuli kammottavan kamala päänsärky. Oikein oksetti.

Nyt pitäisi keretä kauppareissu heittämään. Jääkaapissa ei ole kuin valo. Ja sitten kipikapi takaisin heinäilemään. Tänään kai tulee vielä jokunen irtokuorma ja sitten paalataan suurpaaleja. Lapparillakin muistaakseni on vielä joku pelto paalaamatta...

Joo... Ei se luojalaiskaaelätä... Mie lähden ajamaan rentouttavan lenkin Kassulla, huomenna olisi nääs se opparilähtö.. (Midas lenkkeilee huomenna ravien jälkeen Kuopion radalla oman rentoutuslenkin Vieremän starttia varten...) Tässäpä tätä ohjelmaa taas muutamaksi päiväksi.

Kaisa siskon blogista bongattua:


Liikkeellä( eli meidän eläinkaupassa-toim.huom.) kävi aikaisemmin pikkutyttöjä äitipuolensa kanssa. Tytöt kyselivät, että voivatko ottaa hyllystä kortteja (käyntikortteja, joissa oli hevosen kuva). Sanoin, että voitte toki ottaa. Kun konkkaronkka kävi seuraavan kerran, niin nainen sanoi, että tyttöset olivat päätelleet, että käyntikortti tarkoittaa sitä, että hevosella saa mennä käyntiä :) Päättelyä tuokin!