LÄPI MENI OPETUSLÄHTÖ!!!! Ylpeänä esittää. Nyt kuljeksin nokka pystyssä niin että vesi valuisi sieraimista sisään jos sade tulisi...

Poika käyttäytyi hevosen lailla. Juoksi ihan ok. Ei mitään valittamista kertakaikkiaan. Seuraavaksi paahdamme koelähtöön. Pitää tutkia koht puoliin ilmo-lehteä ja valita paikka. Ja ehkäpä.... ehkäpä sillä voisi ajaa jonkun 2v lähdönkin..... :)

1786147.jpg

Pueskelemme valjaita päälle. Varsa on silmät ymmyrkäisinä. Harvoin on joutunut yksin maailmalle lähtemään.

1786148.jpg

Tässä sitä mennään kohti ravirataa.

1786149.jpg

Tuo tihru tuossa kuvassa on hevonen :) On lämmitys menossa.

1786150.jpg

Odottelemme startin alkua.

No nyt tulee ne bonukset-ainahan pitää tarinaan olla jotain pikku kevennystä ja extraa-vai mitä....

Aamulla kun heräsin ja katsoin keittiön ikkunasta ulos, niin kukas se siellä olikaan märehtimässä.

1786151.jpg

Harmin Onnekashan se siellä vetää lonkkaa pihanurmella... Ihokarvat nousi heti pystyyn, kun alkoi taas ottaa "syämmestä"-sillä arvatakkin saattaa, että sonnit on harrastaneet bonzai- puun taivuttelua...

Kipitin hirveätä vauhtia pihalle-kompastuen Harald Harmiin, joka lepäili pannuhuoneen portaiden juurella. Se tajusi saman tien, että kannattaa kirmata takaisin äidin helmoihin, sillä eukolla oli sen verran kireät naamanilmeet.

1786153.jpg

Siinä oli ilmeisesti liikaa oksia? Piti laskea 2000. Vetää henkeä ja todeta, että oksista saa uusia puuntaimen alkuja. Eikun lapio kouraan ja istuttamaan. Sonnit ei tajua, että ne ovat hyvin lähellä ROSVOPAISTI aineksia. Hyvä nimi ainakin lihalle. Sopii näille kaveruksille. Niina-onko mitään vinkkejä lehmä immeisenä mitä ihmettä minä nuiden kakrujen kanssa teen? Pitääkö ne lähettää sonnikouluttajalle? Lehteen ilmoitus: Etsimme pätevää sonnikouluttajaa pikaisesti. En tiedä itkeäkkö vaiko nauraa. Itku oli kyllä lähempänä.