Aamu toimet hoidettu, hevoset viskattu pihalle syömään. Maa kuurassa. Kylmä!

Nöpöltä vielä pikkuisen valuu räkää. Puhdistaako loppuja ulos vai vieläkö on taudin siemen sisällä? En tiedä. Virtaa hevosessa ainakin on. Törisee ja pörisee. Tanssii. Laitumella esittää parhaimmat pukkihyppelyt osa 3123:)

Taisin laittaa Igorin numeron väärin eiliseen blogikirjoitukseen. 8 se taisikin olla. Uudet kärryt on muuten mahtavat. Kun ne on niin kevyet ja kompaktin pienet, niin niillä voi tehdä kaikkea samaa kuin mitä ratsastaessakin. Igor sai eilen tehdä voltteja ja kasikkoja, sekä serpentiinimutkia. Jumpattiin vähän. Oikealle jäykempi. Oikea takajalka sillä on muutenkin könkömpi. Laitoin ne skalpparit tooooooooodella väärin. Ensinnäkin nurinpäin ja vääriin jalkoihin. Markku sitten neuvoi. Kaisallekkin neuvoksi jos joku ostaja kysyy, niin se läppä tulee ylöspäin ja se ohut panta kavion ja vuohisenrajan päälle. Ei siis vuohiseen niinkuin putsi. Oppia ikä kaikki.

Pientä kiirettä pukkaa tulevilla viikoilla. Viikko 40- 2.10 Näyttelyt päivällä ja illalla varmaankin raveihin. 3.10 Näyttelyt Kuopio, 4.10 Nerkoon ravit. 1.10 on omia menoja.

Minulla jäi Garmiwa odottelemaan ajolle lähtöä. Taidan hipsiä takaisin talliin. (Tosin fiksuna tyttönä odottaisin, että Markku herää, sillä orilla ei ole ajettu moneen päivään, tiedä minne se minut kiikuttaa....  ....... .......)