Autosta poistuessaan joutuu väkisin pesemään kenkänsä. Ylämäestä nopeasti sulava lumi tulvii portin kohdalla. Huomatkaa tyylikkäät eripari kumpparit. Mustassa ja punaisessa oli reikä, joten yhdistin ehjät hyvässä maalaishengessä pääsiäisen kunniaksi. Ja tässä kohti ei paljon lenkkareissa seisoskeltaisi:)

Chiquitan tytär yksi vee kävi kärrylenkillä. Perässä roikkui Idan antamat kilpakärryt. Neito meni erittäin hienosti.

Meneekö G:n etujalat sillä lailla juostessa, että vetää valtavan pitkälle suorana eteen? Garmiwalla ja Harashoolla nimittäin menee. Ei näistä kavereista välttämättä ihan surkeimpia ravureita tule. Innolla odotamme:)

Minulla on äidinvaistot taas heränneet yöaikaan pintaan. Nimittäin synnytykset lähestyvät kovaa vauhtia. BWT:n takapuolen lihakset ovat löystyneet. Maito ei ole vielä tarpeeksi laskeutunut. Silti yöherätyskello aivoissa kilisee kiivaasti 1-3 välillä, että hei kaveri, alas painua tarkistamaan tammat. Rasittavat aivot. Vaix kuinka niille olen sanonut, että ei ihan vielä tartte herättää, niin niiden mielestä parempi aiemmin kuin liian myöhään. Taitaa olla meidän sukuvika? (Huomioikaa Radio Novan aamuihmiset mainos. Kertoo ilmeisesti minusta ja Riikasta?????? Että jos me ei olla ajoissa, niin sitten me olemme kuolleet:)