BWT:llä on uusi bestis. Se on Chiquita. Molemmat ovat aina nahka kiinni nahkassa. Joko pömppömaha koskettaa sivusta toistaan tai turvalla pitävät kontaktia. Ovat erittäin tyytyväisen näköisiä.

Päätettiin koventaa ruokintaa. Ohrakuorma tilattu. Jos kuorma ei tule keskiviikkona niin yritän ahtaa Ivanin ja Midaksen hiitille. Midas kengitetään taas takaisin normikengitykseen ja Ivanilla kevennetään etupäätä varmaankin alumiinikengällä tai jollakin tosi lärpyksi kuluneilla rautakengillä.

Eilen soitti Marko. Ennenvanhaan ollaan otettu Markon pelloilta heinät. Nyt ei kun oli niin paljon siltä yhdeltä mieheltä tarjolla. Minä kyllä jupisin, että otettaisiin nekin kun se on luomuapilaa. Tekee niin hyvää mammoille ja kasvaville varsoille. Mutta ei... No Marko ilmoitti, että hän on kaatanut ja karhonnut ne. Ei tarvitse maksaa, hakekaa pois. Markun ilta menikin sitten pellolla paalatessa. Tänään urakka jatkuu. Olikohan siellä nyt sitten 5ha kaadettu.

Kaisa: LISÄÄÄÄÄÄ SÄKKEJÄ, huudan hullun ilme silmissäni:) Äitikii innostu, että sille myös.

Minä olen maailmannapa, minusta lähtevät elämänlangat.... BWT:n varsa ei voi elää ilman huomiota ja raapsutuksia. Oikea raapsutusmangneetti-hee, kirjotetaanko se noin? Kaisa tietää kaiken, alappa sannoo!

Sunnuntaina nähtäiskö tyttöset? Ilmotelkee!