Käytiin Hirmulla ja Harmielilla hiitillä Kuopiossa.

Harmiel käyttäytyi ja toimi ok- paitsi sisälle meno- ja ulostulo portilla tehtiin siksakkia, eppäili kovin mahtuuko siitä niin "suuri" hevonen läpi mitä hän on. Se on valmis peli. Hyvällä ravilla.

Hirmua jännitti. Kipitti kuin tulisilla hiilillä. Hiitti meni 25 jos Markkua oli uskominen. Ihanhan sillä on hyvät vauhdit näin eka yritykseen. Se mutkitteli ja poukkoili varsamaisesti ja meidän piti Harmielin kanssa odotella useaan kertaan. Seuraavaksi valloitamme Nerkoon raviradan.

Sit kipaistiin eläinkaupalle jossa oli meikäläisen koko suku. Eli molemmat siskot ja mamma. Sain useita paketteja-voi en mie ole ansainnut mitään kun en ikinä pääse muistamaan teitäkään.... Kaisan synttärit on sunnuntaina ja meikäläisellä ee oo vielä mittään järjestettynnnnnnnä. Sentään 30- vuotis syntskät.

Paketeista löytyi:

Hevosharja jossa on Pedro Hietasen ja M.A Nummisen nimmarit:) Kiitoskiitos:) Thihihiiiii.....

Ja voi mahoton-täytenä yllätyksenä sain Sirkalta ja Raimolta niin jättihienon susi taulun ettei mitään rajaa! Aivan käsittämättömän hieno!!!! Ja mistä Sirkka tiesit, että tuo käsirasva on juuri se ainoa ja oikea mikä uppoaa minun känsäisiin käsiin? Äiti on joskus sellaisen ostanut ja mie uiskentelin siinä rasvassa pehmentääkseni ihon. Tietenkin se loppui aikanaan.... Muut rasvat ei jostain syystä imeydy. En tiedä miksi. Lienee tosiaan niin parkkinahkaa iho:)

Iso kiitos.

Eilen piti kiirettä-no ainahan meillä on.  Eläinkaupalta piti kaahata kotiin kun tuli hevosenostajaehdokas ja romujen hakija.

Käsittämättömän paljon saa rahaa rautaromusta. Miehän lähden koluamaan mehtiä vieläkö sieltä löytyis joku hyljätty kone:) Kaikki romut eivät mahtuneet edes auto kuormaan. Jospa ne siitä joskus pois häviäisi.

Pitäkää peukkuja että varsakaupat onnistuu. Ja jos ne onnistuu meille tulee uusi hevoskuljetusauto. Siiiiis IHAN uusi.

 

Tänään on ravit. Varsat lähtee kokeilemaan kuinka isommissa kinkereissä pystyy toimimaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Olkaa hengessä mukana:)

PS: Charmingin omistajille: Tamma paukuttaa juostessaan vuohisnivelen takaosan maahan. Pitää laittaa sellaiset erikoissuojat jalkaan. Markku toi ne aikoinaan Italiasta.  Jos niitä ei olisi sille tulisi haavat jalkaan.