Ristittiin päältäajettava Pörriäiseksi kun se toinen oli Mörriäinen. :)

Mie sen laitteistosta mitään ymmärrä, ajelin hitaasti ja toivoin, etten törmää mihinkään. Yhdessä kohtaa tuli pikku sammakko vastaan ja minä sille kiljumaan, että loiki pois sammakko, loooooiki. Ilmeisesti kerkesi pois terien edestä. Pelottava vekotin. Markku saa tarkkoa loput ja ajella tienreunat ja portin edustan. Miulle riitti :) Kiitos vain tästä Linnanmäki efektistä.

Nöpön äippä ja iskä kävivät eilen tervehtimässä varsaa. Vaihdettiin kuulumiset ja minä kutsuin heidät jossain vaiheessa ajelemaan Nöpöä. Siinä olisi sellainen turvallinen harkka-ajelu yhdessä Markun kanssa.....

Nöpö on harjoitellut kielisiteen pitoa. Eilen kaatua muksahti kun heilui ja tasapaino meni. Hassua miten hevonen voi keskittyä yhteen asiaan ja unohtaa muun kropan kokonaan. No ei ole ensimmäinen varsa jolle on käynyt näin. Ainiin, mainittakoon vielä, että Nöpö kävi puolikierrosta lenkillä ilman taluttajaa. Alussa oli Kalle mukana. Hyvin lienee mennyt kun ei tullut mitään erikoismainitaa Markulta.

Eilen kaatui kymmenen hehtaaria heinää. Toivottavasti ei ala satamaan. Minä sain sen sääpalvelun nimen-mitenkäs se nyt menikään- accujotain:) Täytyy googlettaa ja katsoa löydänkö sen. Nerkooltakin on ilmeisesti kaadettu pellot nurin. Peukalot pystyyn että ilmat suosivat meitä vähän aikaa. Menee muuten talven ruuat pilalle.

Varpaisjärvellä olisi paikallisravit. Yritin Markkua houkutella ajamaan orlovivarsalla. Ei oikein vielä innostunut. Kyllä se opparivauhtia menee. Minusta se olisi oiva harjoittelu ennen oppareihin menoa. Minä vielä yritän taivutella tuota ukkoa ilmoittamaan varsan sinne. Pliispliispliispliis...

Tänään minun työlistassa on Irinan treeni, Igorin ajo.... Oikeastaan tänään taitaa olla helppo päivä. Ei ole niin paljon kiireitä. Ehkäpä vuolen jonkun siitostamman kaviot... Ne on aina sellaista mukavaa joutohommaa. Niin ja Cheyennen varsa pitä madottaa. Muut pikkuiset saivat annoksensa tarhan vaihdon yhteydessä. Nöpö saa ensi keskiviikkona uusinta lääkkeen.

Kaisa: en saanut sähkäriä auki. Sitä tukkuhinnastoa.