Flunssa....Piih...

Eilinen alkoi "lupaavasti". Katariinan kanssa lähdettiin lenkille. Lenkki itsessään meni hyvin, mutta palatessa Markku sai jonkun tyhmyyskohtauksen -minun mielestä- ja ajatti väärään kohtaan-minun mielestä-. Siitä seurasi se, että kun kärryjä alettiin irrottamaan varsa sinkosi melkein kiviraunion yli lantalaan. Järkevämpi paikka pysähtyä olisi ollut tallin ovea vasten.

Ja sitä huutoa ja mekkalaa:) Mie en tykkää yhtään että Markku alkaa karjumaan naama punaisena niin että silmämunista suonet raksuu. Ja samanlaisena kökköanterona se olikin sitten koko päivän iltaan asti. Varmaan jotkut miestenmenkat menossa?

Raveissa Cassu riehui. Startissa se oli jo hetken kakkosena. Kohtuu kovaa kipittivät. 15-16 pintaan. Ja lopussa se taas luovutti. Oli 5. 4 sijaa piti pitkään hampaat irvessä kiinni vaan Paula heivasi sitten itsensä ohi Markusta.

Ilta meni Nerkoon radalla. Harmiel ja Hirmu tekivät vetoja. Hirmu toimi nätisti ja Harmiel retkuili koko rahan edestä. Hartikaisen Janin iskä ajoi sitä.

Pitkä olt' päivä.

Tänään lähdetään Kuopioon. Sir ja Tirppa menevät autolähtöön. Toivottavasti Markku on paremmalla tuulella. Muuten jätän sen Kuopioon:)

 

Juoppo oli sammunut Alkon eteen. Vanhempi rouva näki sammuneen juopon ja käveli sisään Alkoon kailottaen henkilökunnalle, että "teidän ulkomainoksenne on kaatunut!"