2 pirullista päivää Markku on ajanut Foordilla pumppuhuoneen ja talon väliä. Vesi lakkasi tulemasta. Maakellarin oven vieressä on joku varoboksi josta pitää käydä painamassa vihreää nappia jos veden tulo lakkaa. Harvoin se on temppuillut, mutta nyt se pomppi pois päältä muutaman minuutin välein.  Sulakkeita alkoi palaa sieltä sun täältä.

Nyt käsittääkseni pumppuhuoneessa on uusi moottori-pumppu tai jotain-mitä ne nyt miesten kielessä liekään.

Vettä oppii hyvin pian arvostamaan kun sitä ei saakkaan juuri silloin kun haluaa.

-vessa-kääk-mitä menin tekemään............................(toivottavasti Riikka ei tule linjoille, muuten käy huonosti-sisäpiirin huumoria:)

-teenpä tässä ruokaa-hemmetti, ei tule vettä.................

-tulin juuri tallilta-pesaisempa kädet jotka on skydessä kyynärpäitä myöten....enpä taida pestäkkään...

-lähdenpä juottamaan 20 hevosta!!- Onneksi tuli edellisenä päivänä laskettua suuri tilatankki täyteen vettä. Sieltä oli hyvä käydä hakemassa.

Olen ihan väsynyt. Aina kun on jotain erikoista-sattuu jotakin tai Markku lähtee auttamaan jossain raksailuhommissa, minä joudun tekemään kaiken mahdollisen tallilla ja ajamaan hevoset. Siinä päivä hurahtaa iltaan silmänräpäyksessä. Illan tietää tulleen silloin, kun jakaa rehuja ja jalat eivät meinaa enää liikkua. Maisemat ei millään vaihdu vaikka kuinka kottareita työntäisi. Eilenkin kaaduin suoraan sänkyyn kun pääsin sisälle. Siinä vaiheessa millään pikkuasioilla ei ole väliä. Olkoon likaiset astiat pöydällä ja pyykkikorit pullollaan-mitä väliä? Hevoset hoidettu se riittänee.(ja ei ne taloushommat minua muutenkaan kiinnosta-olisinpa rikas niin meillä olisi taloudenhoitaja joka siivoisi, pyykkäisi ja ruokkisi meidät....Onneksi on mamma joka viskaa meille viikoittain OIKEAA ruokaa....)Olo ei ole tälläisten riehuntapäivien jälkeen mitenkään naisellinen. Riikalle tuossa männä taannoin kerroinkin, että kurkkasin meikkilaukkuun ja ripsiväri oli mynnähtänyt kiinni purnukkaan. Huulipuna haisee pahalle ja dödöt on -no en ainakaan kainaloon laittaisi. MINÄ joka ennen en voinut naamaani kaupassa näyttää ilman meikkiä-nyt riittää jos ei ihan heinäpaalillista rehua roiku tukassa ja on suurinpiirtein samanväriset sukat jalassa..

Tekisipä mamma viikonlopuksi meille tyttärille kaalilaatikkoa-vinkkivinkki :)

Tuskinpa Markkukaan yhtään virkeämpi on. Jäi vielä kengittämään Midasta, kun minä kömmin kotiin. Ja aamulla Markku lähti ottamaan siemenen karjulta ja sieltä se menee raksaamaan saunamökkiä Nerkoolle.

Huomenna 2v kakarat lähtevät hiitille. Mukaan lähtevät Harmidas Tinker ja Harmigor. Jos minusta ei enää kuulu, niin olen ruhjoutunut jonnekkin pöpelikköön raviradan nurkilla. Hautakiveksi voitte valaa kottikärryt-nehän minulla aina roikkuu kädessä :)

1533591.jpg

Pälven Vili klinikalla hammashoidossa. Mitähän Vilille nyt kuuluu? Joskus on sitäkin pikkuveijaria ikävä.