Ja iso näytti olevan. Kuvia löytyy Juxepoxin puolelta. Romeo Narva on isänä. Oikeastikkin aika topakkanivelisen näköinen. Romeohan ei ole mikään ruipelorakenteinen, joten tiedä minkälainen järkäle tästä kasvaa.

Irina tarinoita väliin:

Eilen opeteltiin olemaan kiinni pihalla ennen lenkille lähtöä. Samoin palattiin kiinnipito paikalle. Pitäähän se sekin tapa opiskella. Hyvin meni. Toimi kuin ajatus.

Hirveä nuha iski yhtä äkkiä, niiiiisk..... Hätsiu.

Super Harmin ympärille on näköjään tehty kimppa. Kimpan nimi on Super Harmi Tiimi. Hätsiu, niisk.

Meillä on nyt aloitettu ykkösten "treenaus". Kuvia ei vielä ole, kun on ihan täysi työ pitää ne ohjien välissä. Teemme hommia pareittain. Eli Harmiel Tinker ja Casanova Harmi ovat samana päivänä opissa ja nämä ihmeviikarit Harmin Harashoo ja Hirmu Harmi ovat seuraavan päivän harkkaajia. Jossain vaiheessa sitten lisätään kärryjen veto mukaan. Kunhan nyt vähän kokeilevat, että sitten syksyllä olisi pikkuisen muistikuvia missä mennään.

Casanova on aika luonteikas peli. Pistää Markun lujille aina välillä. Eilenkin kahdella jalalla huitoi päätä kohti. Ihan jo välillä huolestuin kun sitä teutarointia katsoin. Tuskin hyvältä tuntuu jos poksauttaa keskelle otsaa etusella. Markku on kyllä niin hyvä varsan käsittelijä, että tähän asti ainakin on saanut kaikki rauhoittumaan ennemmin tai myöhemmin...

Onko tänään lauantai:) ? :) Huomenna olisi sitten ravit jos on. Peukkuja pystyyn.

Minulta jäi varsoja talliin odottelemaan harkkoja. Taidanpa rueta sirkuttamaan Markun korvaan kovalla äänellä, että se heräisi ja sitten lähdetään töihin:)