Päivitystä on näköjään tapahtunut myös vuodatus.netin sivuilla. Piti ihan pikkuisen opiskella ennenkuin alkoi kirjoittelemaan. Siskot, huomasittehan että jos poistaa kuvagalleriasta kuvia-ne lähtevät myös blogista!!! Itku
Mitähän sitten tehdään kun kansio täyttyy? Ja kuvien lataaminen tekstin sekaan hidastuu hirveän paljon.....

Pakkasten aikaan on työmäärä lisinyt. Heppaset on loimitettu ennen ulos menoa. Talliin on tullut pihatosta tammat joilla on varsat alla-eli imettäminen loppuu nyt. Hyvä  tehdä näitten pakkasten aikoihin, koska tallissa on oltava jonkin verran hevosia aina, ettei putket jäädy. Eli kun varsat ulkoilevat, mammat lepäilevät sisällä.

Garmon pakkaspäivänä syömässä, Garmiwa ei ime enää maitoa vaikka ne olisivatkin yhdessä ulkona. Hän on kuulemma jo iso poika.
Onpa muuten hidasta puuhaa siirtää kuvia tänne nyt!!! Mistä sitten johtuneekin...

Igor katselee lenkillä olevaa LGT:ä.
Igor oli Kuopiossa rutiinilähdössä. Eri reipas poika. Ei tunteenpurkauksia, käyttäytyi kuin hevosen pitää. Lähdössä laukkasi-olisiko edellä juoksevalta hevoselta lentänyt lumipaakku suoraan Igorin naamaan, näin vähän pähkäiltiin. Sen jälkeen kun se siitä tokeni ravasi se loistavasti. Lähdössä laukkasi hevosia pilvin pimein, Igor ei välittänyt. OHITTELI!!! Siis se ohitteli muita polleja. Kakara on valmis kisaamaan. Maanantaina on ilmo päivä Kuopioon. 18 päivä on ravit.

Igor ja Harmivan ja harmin Garmiwa seukkaileevaat aidan yli toisiaan...

Meikäläinen on tuskaillut heinien jaon kanssa, ilmeisesti valitin yhden kerran liikaa, sillä Markku rakensi minulle reen johon mahtuu puolen valtakunnan heinät kerralla kyytiin. On ihan huippua että sain sen, se vähentää turhaa kävelemistä varmaan puolella.

Tässä olen rekeä lastaamassa....

20 astetta pakkasta. Kuu mollottaa taivaalla ja aurinko paistaa. Olipas kaunista ja mukavaa olla ulkona.