Siitä voi päätellä, että on hikijumpattu päivän aikana aika lujaa.

Hiitti Kuopiossa heitetty.

Charming ja Sir eivät pelänneet. Siellä oli kaivinkone rakentamassa jotain luiskaa. Poika surruuttelemassa nurmikoita. Lähetysauto leyhyytteli pitkien siipiensä kanssa varikolla. Pakettiauto peräkärryineen ja ihme härveleineen kiersi rataa. Lienee korjannut jotain? Oli muita hevosia ja sellaista ravirata hässäkkää:)

Ensimmäinen hiitti meni kyllä ihan persheelleen. Oltiin Hoffreenin tallin hevosten mukana. Juoksusuuntaan käännyttäessä Charming meni ihan sekaisin ja melskattiin laukata vähän väliä. Sir olisi vielä juossutkin, mutta jäivät kai odottelemaan meitä, niin se jäi käytännössä juoksemaan yksin.

Toiseen hiittiin joka juostiin kaksistaan omien kanssa, laitettiin Charmingille putsit. Auttoi tosi paljon. Liisi kuin lintunen. (  No sekosi se pari kertaa, mutta ei nyt lasketa niitä....) Sir taas lipsutteli ihan ok. 37 kai oli läpi.

Pikkuisen vielä rutiinia lisää isoista paikoista, niin mikäjottei.

 

Kotiin tultaessa meille tuli hevosen katsojia. Hirmu Harmi lähti uuteen kotiin. (koeajalle ensin) Tytöt ajoivat Hirmun omalla radalla ja jotenkin se sydeemi luiskahti niin, että Markku lähti viemään autolla heppaa tyttöjen perässä uudelle tallille. Käsittämättömän nopea käänne näin yhden illan osalle. Hirmu muuten kipusi kuljetusautoon kippeliskoppelis. Ei mitään draamaa tai dramatiikkaa. Ja sehän ei todellakaan ole kulkenut autossa ikinä. Joskus kakarana on käynyt trailerissa seisomassa pihanmaalla.  Ja sitten se kiipeää isoon autoon ihan noin vain:) Ekku pystyy kertomaan miten hyvin hevonen pistää hanttiin jos se ei sinne halua mennä.  Kuviakin on todisteena-en vain saa siirrettyä edelleenkään. Liekkö meillä nettitikussa häikkää tai antenni hajonnut.

PS: Heinän teko alkoi. Viime yön Markku ajoi Nerkoolta heinää nurin. Osa tulee muoviin ja osa kuivana verkkoon. Huomenna Markku on kai koko pvän pellolla- veikkaan.....