Tammavarsa(minä kyllä sitä oria odottelin:) syntyi puolenyön jälkeen. On niin roteva ja paksukinttuinen, että ei tuuli heiluttele. Elinvoimainen, komia varsa. Punaturkki. Oliko siellä nimikilvassa sellainen nimi kun Foxtrot Harmi. Sehän olisi aika hyvä nimi? Fox-punaturkki, veti hirveää foxtrottia mahassa... Mitteepä ootte mieltä?

Kuvat onnistuivat harvinaisen huonosti, koska varsa heilui ja kekkuloi niin paljon, että eihän tuolla kännykameralla mitään kuvia saa jos ei ole paikoillaan ja hymyile. Pukkihyppelytkin on ihan kevyttä kauraa. Nukkumaan laskeutuminen olikin sitten se hankalin osa-alue. Kuinka sellaiset paksut pökkelöt saa aseteltua alle niin, että ei kellahda kerralla kumoon? En minä tiedä:) Nauru

Mites se Riikan sydänmonitorijuttu menee? Onko se sellainen 15 kilon selkäreppu jota hinaat mukanasi, vai sellainen vinkuva kärry jossa on sydänkäyräkone päällä ja se piippaa ja vinkuu aina kun liikahdat. (Ja kärryn pyörä vinkuu vinks vinks vinks aina kun lähdet työntelemään sitä kärryä?)

Taivuteltiin muutes Lapstogon etupolvet männä taannoin. Ei koske ei kivistä. Tulisi vain kunnon kelit, maa on todella kovaa ja lumetkin on hävinneet. Treeniajo on vähän hankalaa kaikille. Vielä metsätiellä on lunta. Pitää kuitenkin aina iltapvään odottaa, että aurinko pehmittää reitin ennenkuin lähtee lenkkeilemään.

Kuvat latautuvat nyt jostain syystä tooooooodella hitaasti. Jos yhden saan siirrettyä, niin loput sitten myöhemmin, jookosta?

1239250521_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen tässä kuvassa kuutisen tuntia vanha.

 

Pulla& Kakara Tiimille: Hippos on todella hidas päivittämään tietoja. Kannattaa kysellä vaikka Kuopion raviradan osoitteesta-googleta- ja sieltä katso Hannu Ala-Korven sähkisosoite. Se lähettää ne nimmariehdotukset Hippokseen.

1239252019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Vielä minä jaksoin odottaa tämän kuvan latautumisen, vihdoinkin jalat taipuivat niin, että varsa pääsi kellahtamaan alas ja heti tulikin uni silmään. Silmänisku.