Harmissys Kisses tulossa lenkiltä.

Varsa sanoi, että oli painava ukko kiskoa perässä! En tiedä miksi, mutta kuvasta puuttuu vain kukkahattu hevosen päästä:) Vai mitä olette mieltä?

 

Harminess lähdössä lenkille.

Nisse odottaa ihan innoissaan. Välillä livahtaa räksytystä suusta. Vanhuksella on huippuhauskaa! Harvoin pääsee mukaan kun jalat on jo niin hitaat koira paralla. Varsat ei vielä kovasti kipsuttele, joten Nissekin pystyy mukana olemaan.

Kärryt perään. Varsa pistää korvat takakenoon kun on silmälaput eikä näe kärryjä. Peilaa korvillaan...

Lenkki alkaa.. Maa jäätynyt koppuraksi vaikea kulkea.

Eilen oltiin hiitillä Ihkulla ja Charmingilla. Mukaan tuli myös Janin iskäpappa. Rata oli betonia vaikka Arto yritti sitä lanatakkin. Ajettiin rauhallisesti. Pari kovempaa vetoa. Ihku menee hyvin, voi ilmoittaa koelähtöön. Charming juoksee tasavauhtia puhtaalla rennolla ravilla, mutta kiihdytykset sille on vaikeita. En osaa sanoa mikä sen siinä pistää solmuun. No harjoitus tekee mestarin.

En tiedä missä sitä treenaisi hevosia. Pellolla? Sekin saattaa olla vaarallinen paikka ajaa jos on jäätynyt kuhmuja peltoon. Kassukin pitäisi saada radalle.......

 

Garmiwa tuntuu kipeältä. Piti herätellä Markkukin jo 4.30 katsomaan tilannetta. Kävelyttelin Garmiwaa... Pitää lähteä takaisin tallille. Katsotaan pitääkö kutsua tohtori apuun.