Juu, hommaa Kaisa vain sellainen turvaliivi, jalustimista en tiedä, olen niin vanhan kaartin naisia, että ei ole ollut käytössä. Ja hyvä kypärä. Chapsit on kans sellainen hottis, että mitään niin kivaa ei ole keksitty. Ja ratsastushousut kokopaikoilla. Ei mitään halppisvinkuroita jotka hajoaa heti. Nyt rupesi Kaisalla luottokortti vinkumaan:) Kaisa-saiko niitä käden ja jalan lämmittimiä mistään? Minua paleltaa jo nyt. Niitä jotka on jotain 30 astetta kun ne paketit murtaa ja sujauttaa vaikka kengän sisään. Minulle laatikollinen jos sellaisia löytyy.

Huomenna tulee joku Eu- tarkastaja. Hevosten passit kattoo tai jotain. Meiltä puuttuu 3 passia, kun Hippos ei ole lähettänyt. Markku soitti Hippokseen ja selitykset oli varsin virkeitä. Siis ihan jotain skeidapöppöä puhuivat. Ovat tainneet keksiä aikojen saatossa niin paljon sääntöjä ja säädöksiä, etteivät osaa enää niitä itsekkään.... Ja mikä ärsyttävintä,ne eivät hoida asioita eteenpäin, vaan pitää melkein mennä paikanpäälle pillistä puristamaan ennenkuin asiat alkavat mennä eteenpäin. No lupasivat ne jotain papereita lähettää-kai... Mutta kerkeekö ne paperit, koska tarkastus on huomenna kello 9..... Vajaa tonni jää rahaa saamatta jos niitä ei hyväksytä kun ei ole niitä passeja näyttää....

Vasta pyörähti joku kaveri tutkimassa peltoja? Tai niitä kivikoita:) Lisä alueita kai saadaan mukaan tukiin, se oli ihan positiivista. Huomenna on myös ilmo Kuopion lounasraveihin. Huima ajatus virisi, että jos C..... No katsotaan nyt se tämän pvän hiitti. Puolen tunnin päästä aletaan pakata tavaroita kyytiin.