Tulipahan tämäkin tieto testattua..........................................................................

 

C rouva ei antanut imeä. Minä juotin varsaa tutipullosta. Jossain vaiheessa varsa lienee kipittänyt itse tissille ja C ehkä kumauttanut sitä kaviolla. Kun tulen seuraavan kerran katsomaan tilannetta varsa oli kuin tuiterissa. Eli tuttipulloruokintaa oli jatkettava. Netistä etsimään tietoja miten paljon ja kuinka usein varsaa juotetaan. Se varsa nimittäin tuntui pohjattomalta kaivolta jonne pullolla maitoa viskelin sisään.

Netti väitti että 45 minuutin välein aluksi ja sitten olikohan se viikon vanhana saa olla jo tunti väliä. Iski aika masis....Ja itsesääli. Kuinka jaksaisin ruokkia varsan ja hoitaa tilan nukkumatta juuri ollenkaan. Mutta mitäpä se sääli auttoi. Pullo käteen ja lypsylle. Koko yö tätä rumbaa. 03.00 kieppeitä varsa miehekkäästi nousi ylös ihan itse jota se ei ollut tehnyt koko yönä, pieraisi, kakkasi ja pissasi. Ja sitten käveli ympäri karsinaa muina varsoina:) Ei mennyt hukkaan yösyöttö. Hommaa on jatkettava, sillä ei se C oikein välitä varsasta....

Joops... Sitä olisi ihan kohta taas lähdettävä tutipullohommiin... Lypsyssäkin menee oma aikansa.

Kassulle tuureja Porin raveihin. Minä toivon voittoa:) Kassu käy "hiitillä" 13.5 paikallisraveissa Vieremällä. Sieltäkin koetetaan ykkönen bongata ja lisää karsintapisteitä.