:)

 

Kiire päivä taas kerran.

Aamulla hoideltiin virallisia asioita. Sitten tupsahti hevosenkatsojia yllättäen. Sen jälkeen lähdettiin kylille kauppaan. 

Kerättiin kärry täyteen tavaraa ja oltiin palauteltu pulloja sekä meillä oli niitä pluspallopingpong kuponkeja joilla saa aina 5e alennusta. (2 kappaletta oli mukana.......)

Tietysti valittiin kassa jossa oli harjoittelija. Meni ihan lekkeripeliksi kun se joutui toiselta kassalta koko ajan kyselemään, että mites tämä alennusgrillimakkara tänne laitetaan... No entäs tämä samanlainen toinen grillimakkara paketti sitten? Siinä ooteltiin ja ooteltiin ja välillä sitä juoksi toinenkin myyjä neuvomassa. Lopullisesti tyttö räjäytti pankin kun alkoi höylätä niitä 5e ale kuponkeja koneeseen. Taas apua kyselemään ja puoli kauppaa tuijottaa tyttöä onnistuuko se vai ei.... Markku maksaa ja ottaa kuitin ja alkaa räknäilemään siinä sitten, että ei tämä ole oikein. Minä jo tuskastuin, että hitot siitä.... Markku jatkaa, että ei tämä oikeasti ole oikein, kun.... Ja esittää pikaisen laskutoimituksen päässään. (Markulla on hyvä laskupää ja sille tarttuu kaikki nippelitieto aivoihin kuin kärpänen liimapintaan.) Ja näinhän se oli, sieltä puuttui toinen ale kuponki. Markku palaa kassalle ja taas siellä joku vanhempi myyjä joutui mietiskelemään, että mikä meni pieleen.... Hehehe... Mahtoi tyttöä harmittaa kun se huuteli Markulle jo siinä aiemmin perään, että kyllä se on oikein... (Toivoi varmaan että häivyttäisiin siitä helevetinkuuseen...)

Ilta ajeltiin hevosia. Markku ajoi kakkoset tiellä. Hyvin pelittävät. Eivät pelkää autoja. Ja ne on kuitenkin ihan vauvoja vielä...

Minä ajoin Harmielin painavista kärryistä upottavalla metsätiellä. Yhdestä kohtaa lumi sulaa kohisemalla tien yli. Harmiel kieltäytyi ehdottomasti menemästä siitä. Aina piti nousta taluttamaan se. Ja kun miun selkälonkkapolvet on sellaiset kantturat, että ei meinaa enää kyytiin päästä, niin johan oli kivaa koko rahan edestä.

La tai su saanko tulla Kaisa käymään? Jos vuolisin kaviot mammalta. Lähteekö oikea alkuperäinen mamma mukaan?

Tuonko olkia jos tulen?

Kopsasin naamakirjasta Markkua varten, kun ei se muuten sitä huomais kuitenkaan:

Kirsille ja Markulle järjettömän iso kiitos. Jos olis vähänkään huonommin opettettu hevonen niin olis ollu kusiset paikat tänään lenkillä. Kyllä hyvällä ammattitaidolla, oikein opetettu varsa on taivaan tärkeä ja ihana juttu!!!!