Taidan laittaa pari kuvaa Harmigorista, kun se kävi ihan yksin Kuopiossa hiitillä. Pisti tyystin lekkeripeliksi. Sillähän on aina ollut joku rinnalla jumputtamassa. Ja nyt oli ensimmäistä kertaa Markku ohjaksissa. Herra päätti mennä tyystin sekaisin ja kirmaili laukkaila vähän väliä. Oppia kai sekin reissu oli?

1662922.jpg

Katoksilla valjastellaan pikku-ukkoa. Tässä ollaan vielä tyyniä ja rauhallisia.

1662923.jpg

Markku lämmittelee Igoria. Radalla oli paljon jänskiä juttuja-mainostauluja-traktori ja auto, taisivat korjailla rataa tai jotain. Sekä muita hevosia jotka sinkoilivat ympäriinsä. Igorista tämä oli sangen hurjaa! Igorin aivot jäi kotiin (LUE Harmidas joka neuvoo aina mitä Igorin pitää tehdä)

1662924.jpg

Tässä kuvassa ollaan Harmidas Tinkerin kanssa Vieremällä perjantaina juhannusraveissa. Oripoika käyttäytyi todella hienosti. Ei yhtään riehunut tai "kommentoinut" joutumistaan yksin vieraalle radalle. Eläinlääkäri assistentteineen kävi tunnistamassa papereihin Midaksen (tietämättömille-uusi ravurinalku pitää aina tunnistaa ennenkuin se pääsee radalle juoksemaan. Lääkäri kirjaa mikrosirun nron paperille ja allekirjoittaa paperin että kyllä tämä on Harmidas Tinker.) Kysyivät, että onko tämä ori ollenkaan kun käyttäytyy niin hienosti!!! Meinasin sanoa, että meillä käyttäytyy kaikki asiallisesti, mutta enpäs sitten viitsinytkään :)

1662926.jpg

Numero 1. Kuvittelimme että juhannuksen aikaan olisi tullut muitakin opetuslähtöön, mutta eipäs tullutkaan.... Midaksen piti mennä yksin tulikokeeseen.

1662927.jpg

Markku viimeistelee valjastusta.

1662928.jpg

Midas lämmittelee. Radalla käytiin useamman kerran katsomassa miltä ympäristö näyttää. Joku vekkuli oli keksinyt nostattaa radan viereen pomppulinnan joka oli talon kokoinen kirahvi. Se mukavasti huoooojui ja keinuiiii tuulessa. Varmaan joka hevosen unelma kohta juosta ohi... :)  Midas yritti selittää Igorille kotona, että siellä oli sellainen kumihökkeli joka heilui ja vaappui radan vieressä. Midas näytti oikein jaloillaan miten se kirahvi notkui. Igor sanoi että ÄÄÄLÄ valehtele! Ei millän uskonut... No niin, nyt pääsi sitten taas mielikuvitus valloilleen. Markku ajeli lämmitystä niin, että kellotuksen mukaan Midas olisi silloin päässyt opetuslähdöstä läpi.

1662931.jpg

Harmidas varikkoalueella kulkemassa raveihin tulevien autojen ja hevosten seassa. Hyvää harjoitusta tulevia koitoksia varten. On varmasti nuorelle hevoselle hurja kokemus yhtä äkkiä. Ja kaiuttimet kilkuttaa musiikkia... Hienosti hallitsi hermonsa.

1662935.jpg

Midas odottaa loimet päällä opetuslähdön alkamista. Josta se ei sitten kuitenkaan päässyt läpi.  Ajat oli 44, 40 ja 26!!! Mutta sitten se kuitenkin sotkeutui laukkaamaan ja se hylättiin. Liian jännä paikka!! Normaalisti hiitillä tätä ei saa laukkaamaan, mutta se kaverin läsnäolo tekee niin paljon, että yksin ei ole enää yhtään niin kiva tehdä töitä. Tästä tulee hyvä ravuri. On todella lupaavan oloinen ja vauhtia piisaa.

Poika saa nyt 2 viikon kesäloman ja sitten aletaan harkkaamaan uudelleen.

Tiistaina tulee tiineystarkastamaan eläinlääkäri tammat. Varmistellaan nyt kumminkin ihan ultran kanssa. Pitää yrittää ottaa kuva siitä ultrasta-jotta näkisitte tekin millainen pieni sikiö siellä kelluu. Tai toivottavasti kelluu-kyllä minä luulen että tytöt on kantavia.

Ja Harmix Tinker on aloittanut taas treenit. Siitä on kesäloman aikana tullut ori. Se naukuu ja pörhistelee kulkiessaan. Ihan eri hevonen kuin laitumelle lähtiessään. Mikä on vain hyvä asia. Saadaan virtaa lisää koneeseen.  Huomenna Harmigor ja Harmix lähtevät hiitille Nerkoolle. Tässäpä taisi olla tärkeimmät tälle aamulle.