tyttärelleen eilisen juoksun johdosta:

3. lähtö Lämminveriset ryhmäajo 2100 m Suom.synt. Haastajadivisioonakarsinta enintään 20 000 e. P. 3000 e. V5/V75

Hevonen / Ohjastaja Aika     Kerroin Palkinto Matka:rata  
1. 2 Do It Best / Kari Venäläinen 16,3    23 3 000 € 2100:2 Juoksuselostus
2. 6 Bwt Cover Girl / Harri Koivunen 16,3    483 1 500 € 2100:6 Juoksuselostus

Bwt Cover Girl oli kakkonen.  Ihan mukava odotella seuraavaa masussa olevaa kaveria. Toivottavasti tulee yhtä näpäkkä kaveri kuin tuo Cover Girl.

Eilen tuli soitto Harmielista. Tarjosivat kuulemma jotain valtamerilaivaa vaihdossa. Markku oli sanonut, että kun ei ole oikein tuota vettä lähellä.... (Milikuvaharjoittelin sitä paattia tuonne meidän poterolampeen ruopimaan mutaa pohjasta:) Vaan sittenhän minulla välähti, että Tiimiläisille sinne etelään merelle oma prutkumoottori-eli merimies lakkia kaupoista etsimään hopihop:):) Joo, leikki leikkinä. Tänään kuulemma soittavat. Aikoivat tutkia suvun ja räknäillä 4 miehen voimin onko hyvä ostos. Muistavat Chiquitan, joten se varmaan on innoittanut kyselemään varsaa. Hintapyynti on korkeampi kuin Midaksesta.... Näillä eväillä eteenpäin....

Kiitos mamma ihanista herkuista ja sukista. Sukat viettivätkin yön jalassani. Saunan jälkeen oli mukava vetää pehmeät puhtaat villasukat jalkoihin. Liekkö liika herkuttelu kostautunut, kun on silmät ihan turvoksissa.

Oletteko tälläistä linkkiä koskaan avanneet:

hevoskellottaja.blogspot.com/