Enpäs lenkille lähtiessäni olisi arvannut, että pötkin Irinan kanssa pätkän hiljaista laukkaa. Ei hajuakaan miten sen uudestaan saan nostettua:) Ravasimme myös monta kilometriä. Irinalla on hyvin omintakeinen tyyli vetää itseään eteenpäin. Pää polvissa. Jos se koikkelehtisi yhtään, varmaankin tippuisin selästä. Mutta tyyli on vapaa, lopputulos ratkaisee. Kun neito suostuu tuolla tavalla menemään, niin eiköhän se asentokin siitä pikkuhiljaa korjaannu. Olen hyvinhyvin ylpeä Irinasta!!!

Markku ja Kalle ovat heinäpellolla. Toivottavasti ennen keskiyötä saavat työt loppumaan. Pilkoin saunapuut valmiiksi. Saa kylpeä urakan jälkeen.

Markku kengitti aamulla Ivanin. Nyt pääsen sillä tielle. Samantien valjastinkin punkero orin aisojen väliin. Teimme hiljaisen lenkin vetäen rengasta. Punkeroista puheenollen. Lapstogo Tinker pääsi Kuopion starttiin. Taisi olla 5 lähtö ja numero 6. Harmigor on koelähdössä numerolla 4. Jätkä todistaa jälleen kerran kykenevänsä olemaan kilpahevonen. -Ainakin toivon niin...