Vettä tihkuttaa ja on kylmä....

Kiva kesä.

Markku löi moskalla peukaloon. Se on musta, kynsi irtoaa ja mätii sieltä jostain välistä.

Minä oli hakemassa heinäkuormaa Markun kanssa ja peräkärristä hajosi rengas. Meni vannetta myöten mutkalle. Kuorma alkoi purkaantumaan ja peräkärryn valotkin oli jotenkin lipsahtanut maantielle piuhojen varassa roikkumaan.

Garmiwa laukkasi koelähdön pipariksi ja rengas hajosi kärryistä. Ihan pärehiksi.

Ei ole onnetar ollut oikein meille suosiollinen.

Paitsi että Emis alkoi rakentamaan uutta sikalaa. Saadaan kaikki purkulauta itsellemme. Sitä tullenee aika paljon. Kun vietiin traktori peräkärryineen sinne taisi mennä peräti 3h kun eka kuorma oli valmis.

Mervi ja Harmiriam eilen Kuopiossa. Tamma pääsi koelähdön kirkkaasti läpi. Onnea taustajoukoille ja peukaloita pidämme tanakasti pystyssä tulevien kisojen aikana.

Kuopiossa on harkkareita 21.6, 5.7 ja 12.7. Niihin olisi tarkoitus mennä Casanova Harmin (2v) kanssa ja Garmiwa mukaan myös. Pitää kysyä Kuopiosta saako samalla yrittää koe- ja opetuslähtöjä läpi.

Ennen koelähdön alkua harkkasimme radan vieressä korvapallojen nyppimistä.(Markku ajoi ja kiskoi useasti ne pois hölkän aikana korvista.) Oli kuulkaas vaikea laittaa ne takaisin korviin siellä kun se liikkui ja pää oli  pilvissä. Ei meinannut onnistua millään. Onneksi Nyty oli apuna.