Pihattotammat ovat visusti pihatossa. Sinne kun on päästy, niin pois ei haluta. Markku teki toisen oven, joten pihattoa pääsee kiertämään ympäri ja johtajatamma ei saa topattua liikennettä jumittuessaan oviaukkoon. Garmon on ollut tästä hurmiossa. Kiertää ympyrää ihan sekopäänä:) Ulossisäänulossisään.... Varsat taas nukkuvat mielellään  oviaukon kupeessa. Hyvä että kelpaa!

Minä alan toivoa, että uudensadon olkikuormat alkaisivat piakkoin tulla tänne. Kuivikkeet ovat kohta kortilla. Kyllähän nuo tilalliset näkyvät puivan, joten kai "meidänkin" pellot on kohta korjuu kunnossa.

Ajokoiria sinkoilee metsissä. On siis ajokoirienmehtuu aika sanovat meidän koirat. Ovat ihan raivoissaan kun tulevat lähelle meidän reviiriä. Pakko vahtia tarkkaan, ettei ajokoirista jää muuten kuin tutkapanta jäljelle:)

Minä kirjoitin muutes Ala-Seppälälle. Kysyin oriasioita ja Chiquitalle sopivaa sulhasta-kroppaan mätsäävää. Katsotaan vastaako se meille mitään.... HH:kaan ei ole vielä lähettänyt postia. Ei ole varmaan kiertänyt kaikkia paikkoja.

Markku ei sitten liikkeeltä ottanut C:lle välipohjia. Ne pitää saada. Käykö tiistaina se linssiliikkeessä käynti. Kaisalta kysäisen että oletko varma, että haluat sen meidän vanhan jääkaapin sinne liikkeen takah. Se on aika rytö ja varmaan kamala energiasyöppö.