Tänään on sonninvaihtoviikot. Toivottavasti molemmat sonnit käyttäytyvät kunnolla ja kulkevat kiltisi sinne minne pyydetään. (Epäilen kyllä vahvasti.) Tänään olisi myös kauranhaku pvä.

Midas on nyt sitten myyty. Uusi treenari aikoi jo ilmoittaa sen Joensuuhun. Onhan taas pikkuisen haikea olo. Varmaankin muutaman pvän sisällä lähtee täältä pois.

Äskön sattui silmääni eräs blogikirjoitus missä nimekäät miehet sanallisesti vetivät toisiaan turpiin oikein urakalla. Toinen blogissaan ja toinen kommenteissaan. En ole koskaan oikein päässyt sopuun sen ajatuksen kanssa miksei jokainen saa jalostaa juuri sellaisia linjoja kun haluaa. Me kaikki olemme lähtökohdiltamme erilaiset. Se harrastajahanna tuskin tarvitsee maailman parhaitten hevosten jälkeläistä ja jos hanna sellaisen saisi tuskin osaisi siitä maailman parasta ravuria tehdä. Ja taas se nimekäs treenari osaa jo varmaankin vaatia parempaa ja saada hevosesta parhaat vauhdit irti. Miksei kaikki kukat saa kukkia ja kukoistaa? Samaahan voitaisiin sitten tehdä ihmispuolellekkin. Kaikki tyhmät steriiliksi mensan testien jälkeen ja vain tietyn rajan ylittäneet saisivat lisiä-tietenkin tarkkojen tutkimusten ja sukujen räknäilyjen jälkeen. Kyllä se maailma siitä sitten pelastuisi, vai mitä.... Vähän tuli huono olo koko jutusta......