Vieremän hiitti meni hienosti Charmingin osalta. Viilettää kuin pikajuna. Oppari menee läpi ainakin taitojensa puolesta, päästä sitten en tiedä miten siellä oikeassa tilanteessa lukkiutuu. Cayenne on tehnyt kasvupyrähdyksen. Nakuttaa kyllä ravilla, mutta on sellainen "löysä", kasvava kaveri, joten mietittiin, että jos sitä ei nyt ajaisi rikki, vaan antaisi kasvaa. Liikuteltaisiin nätisti, muttei liikaa. Voihan sen opparin ajella sitten syksymmälläkin. Jos Sir Harmi ei räkää vuoda, niin katsotaan se sitten sinne Vieremälle opparikaveriksi Charmingille.

Hiitin jälkeen palattiin kotiin, ruokittiin hepat ja moikattiin Markun sukulaisia pikku hetki ja pakattiin Harmiel ja Kassu autoon. Nerkoolla hiitti. Harmiel on piristynyt niin, että painoi ohjalle ja "pörräsi" ihan niinkuin hevosen kuuluukin. Vauhdit sitä luokkaa, että koelähtö menee läpi. Olemme eeeextra tyytyväisiä.

Nyt aamulla minua odotti tallissa yllätys. Eikä niin kiva. Markku oli vielä illalla käynyt tallissa ja jättänyt oven auki, mikä on ehdottomasti kiellettyjen listalla. Sonni oli kömpinyt aidan ali ja menyt talliin ja kaatanut melassisankon lattialle. Repinyt kivennäissäkin sekaan ja herkutellut kauroilla. Hetkellisesti keitti hatun alla. (Markku on jättänyt myös liiterin oven auki jossa oli roskasäkki-koirat repivät sen.) Mies saa katumusharjoituksina läheä siivoamaan paikkoja ennenkuin aloittaa päivän työt.

Kiitos mammalle makkarakeitosta. Tosi hyvää! Ei oltaisi keretty ruokaa tehdäkkään, päivä venyi pitkälle iltaan vaellellessa.

Tämä päivä on varmaankin taas kiirepäivä ja juostaan kilpasia kellon kanssa. Suurpaalit on pellolla. Niitä lienee parisataa. Ne pitää saada suojaan.

Eläinlääkäri pitää saada kiinni/rokotukset.

Lehmille tilata korvamerkkejä-kun tietäisi mistä....