Ihan on ukko flunssainen. Hätsiu kuuluu taukoamatta. Toivottavasti ei tartuta tautia minuun!!!! Aamulla klinikalle lähdettäessä tein lämmintä mehua termariin. Ja sitten unohdin sen kotiin. Että se siitä kauniista ajatuksesta. Klinikan Kristiina taas kuunteli hetken Markun hätsiuttelua ja tökkäsi jotain suolaliuosta ja nenähuudekoneen kouraan ja passitti huuhtelemaan röörit sillä. En olisi uskaltanut pumpata sitä, hih.... Minulta olisi huuhtoutunut aivotkin varmaan samalla kertaa.

Niisk, hätsiu, krööh... Sanoo Markku klinikalla.

 

Ivanilla oli piikkejä hampaissaan. Joten ei ollut turha reissu tämä ollenkaan. Kuulemma 8kk välein pitäisi käydä raspuuttamassa koneella. ELI, PERJANTAINA VOI ILMOITTAA 3V LÄHTÖÖN KUOPIOON!!! Vähän jänskittää. Toivottavasti ei karsita. Siellä saa sitten näyttää osaako juosta vai ei. Tulenee pikkuisen parempia kavereita vastukseksi. Igor ilmoitetaan rohkeasti myös.... 2400e ykköspalkinto.... Siitä siis haaveilemme....:)

Surrurrur, lastu lentää purukalustosta. Ivan ei tarvinnut rauhoittavia, on nääs vähän kovemman luokan jätkä.

 

Midas on taas kohta mukana kisaohjelmistossa. Jalat poltettu. Ihan ok muuten ja hampaatkin raspattiin. Se rauhoitettiin ja tappeli kaikin voimin vastaan. Muljautti suunavaajankin useaan otteeseen pois paikoiltaan.

Tässä poltetaan Midaksen jalkoja kolvilla.