Markku lähti juuri pihasta ensimmäsen hiittihevosen kanssa liikenteeseen. Kun hän Nerkoolta palaa lähdemme pötkimään varsojen kanssa Kuopioon. Luultavasti ei paljon muuta aikatauluun tänään mahdukkaan.

Kaisa-jos tarvitsee rehuja liikkeelle, niin nyt olisi kyyti. Tupsahdamme eläinkaupalle varmaankin puolenpäivän seutuvilla. Koirille voisin ottaa säkin että jos jonkun meille katsot.

Kyllä oli huonot unet viime yönä. Koirat tuppaavat minun puolelle sänkyä. Ja niissä on elopainoa kuitenkin jonkin verran, joten olen kuin suolasilli patteria vasten. Sitten alkoi kolmen aikaan ralli -tahdonulostahdonulostahdonulos. Meni hyvät unet ihan hukkaan. Olo on hieman sanoisinko .....kärttyisä.Eli jos joku haluaa vääntää kättä tai riidellä, niin täältä löytyisi yksi aika aggressiivisesti latautunut akka-immeinen. Onneksi Markku lähti jaloista pois, olisin kuitenkin sanonut sille kohta jotain tuhmaa... Pitänee mennä syömään jotain herkkuja, se auttaa aina :)

Meille tullenee uusi tamma nimeltä Otava Borealis. Sillä saisi vielä kilpaillakkin. Se tutkataan nyt että onko se kantava ja sitten se tulenee tänne. Sillä voisi ajaa vielä muutaman kuukauden kilpaa.

Valtakunnassa kaikki hyvin!!!!

1735296.jpg

Eskon sisko Rimppaimppa ja lieneekö tuo pötkylä Joose? Rimppaimpalle terveisiä !!!