Otsikko käy moneen stooriin:)

Markku esimerkiksi on vääntänyt niska limassa hommia. Töitten päälle lähti ottamaan orilta siementä oriasemalla. Siellä piti olla 21.30. Sitten kun joskus palasi otti unet ja lähti viemään kaivinkonetta pois. Tyhjensi lantalan pellolle. Ihan on ollut ahkerana ukko.

Midas taas ilmoitetaan tänään Vieremälle autolähtöön. Juhannusraveihin. Toivottavasti pisteet riittää, kun siitä tulee välistartti. (Eli jos joku startti on jo ilmoitettu ja sitä ei ole vielä juostu ja silti ilmoittaa seuraaviin raveihin otetaan pisteitä pois roimasti. Pisteiden mukaan pääsee startille. Se jolla eniten pääsee ja loput karsiutuu pois jos vaikkapa autolähtöön ilmoittaa ja siihen mahtuu 12 heppaa. Mukaan haluaisi 20 heppaa. 8 hoplaa jää rannalle-ne joilla huonoimmat pisteet.)

Irinan kanssa eilen lenkiltä palatessa Markku oli parkkeerannut mönkijän peräkärryineen ja lepalepa muovisuojineen jonka alla oli osa siitä lenkkipolulle kaatuneesta puusta. Vastakkaisella puolella oli aura ja lana. Irina hiipi koneista ohi ja kysyi(-samalla äänellä kuin telkkarissa-että mistä näitä senttejä tulee?-)-Mistä näitä työkoneita tulee? Kuulemma ihan epäreilua, että maisema muuttuu. Ohitimme roippeet useaan otteeseen. Nätisti se ne ohitti:)

Orlov poika ja Midas lähtevät raviradalle hölkkäämään. Orloville se on ensimmäinen kerta. Ei ole pidetty kiirettä. Aikaisempina vuosina 2v hepat on jo ollut opparilähdössä. Tällä herralla ei ole vielä edes passia. Hippos  ei ole tehnyt asian eteen yhtään mitään.... Luulen että olivat unohtaneet koko orhin, kun aloin kyselemään, että minnekkäs se passinteko on oikein jäänyt..... Että saadaanko mennä kohta oppariin.... Vielä joku verikoepapru on saatava Moskovasta. Ei sitten ole ollut kahta vuotta aikaa niitten sitä hommata................................................................. Hillitse hermosi Kirsi, muista verenpaineesi.

Lapstogo on lihonut. Hirmuinen pötsi. Kuinkahan sellaisella tuulenhalkojalla tehdään enkkoja???? Ivankin on kerännyt massaa rutkasti jäädessään lomalle.  Pitäisi ottaakkin kuva näistä jouluporsaista.

Minulla on aamuisin ollut tapana tehdä muistilappu johon kirjoitan työt mitä pitää tehdä päivän aikana. Jotenkin helpottaa organisoimaan sydeemit. En minä mitään ruoki hepat juttuja siihen kirjoita:) Vaan esim.

Tyhjennä tallista roskat.

Korjaa lehmäaidan särkynyt piuha.

Kirjoita postituskuntoon astutuspaperit.

Kiimatarkit Cheyenne, Garmon, Otava.... Jotain tämän tyylistä.

Siinä kun alkaa olla 200 eri muistettavaa, niin eipähän jää mitän tekemättä.

Toinen lappu on sitten sellainen mihin kirjoitetaan yleisesti monen kuun hommat. Jummi missä suossa tarvomme. Työt ei tekemällä lopu, se on vissi se.

Minä aloitankin tämän päivän epistolan kirjoittamisen, joten adjöö.

PS: Milloinkas se Ekku tulee varsanopetuksia tekemään? Joko on lomat tiedossa?

Ja Riikalle, minä milloinkaan kerkee sinua katsomaan, varataan tapaamis aika ensi elämään.