Eilen illalla Markku piti neidille harkat. Näkyi olevan jalkasuojien laittoa ja kielisidettä, korvapumpulia..... Tein omia hommiani, joten tarkemmin en tiedä mitä muuta he siellä opiskelivat.

Aamulla tapahtui uusi läpimurto! Ei hikipisaran pisaraa vuotanut tammasta. Hevosia lähti ulos. Irina ei reagoinut pahemmin asiaan. Otin tamman käytävälle ja laitoin suitset ja lännensatulan selkään. Ei hermostumista. Laitoin tamman karsinaan. Ei reagoinut millään lailla, ja ainiin, kun avasin aamulla karsinan oven-tamma ei hypännyt seinille oven auettua. Ei edes siirtynyt oven takaa, että olisin saanut oven kunnolla auki. Piti hieman oikein pukata edestä. Nopeastippa se rauhoittui.

Kymmenen minuutin kuluttua otin tamman käytävälle ja aloin "roikkumaan" jalustimessa. Ponnistelin mukamas selkään ja nojailin koko painollani satulaan. Tamma ei reagoinut asiaan. Hieman levitti jalkojaan parempaan asentoon, ettei horju kun "riehuin" sen kyljen päällä. Eipä mene varmaan montaa päivää kun kiipeän sen selkään. Täytyy ottaa kuitenkin Markku mukaan puuhaan, saa talutella meitä näin ensimmäisellä kerralla/kerroilla... Nopea typykkä oppimaan, en muuta sano!

Kaisa: Onko liikkeellä lännensatulan mahavöitä myynnissä? Voisin ostaa uuden tuohon, niin ei rapsahda vanhuuttaan poikki. Tulemme iltapäivällä käymään ja tuomaan nuita tilaustavaroitasi. Me tarvitaan hokkikenkiä/hokkeja, kivennäisiä ja se satulavyö... Liekköhän muuta....Ne säärisuojat. Onko siellä hyllyssä sellaisia suojia, vähän niinkuin putsit, mutta ei sit kuitenkaan, suojaisi ruununrajaa. En muista minkä nimiset ne virallisesti on....