Mutta sainpas auki, kun jaksoin rampata.

Chiquita on astutettu. C käy kerran päivässä katsomassa oria josko hän olisi jossain vaiheessa suostuvainen tapaamaan Charlien.  Otava tuli takaisin kotiin astutusreissultaan Maaningalta. Ja vesi alkoi tulemaan talliin, putki on sulanut roudasta:) Tässäpä tärkeimmät.

Tänään kävin ajamassa Ivanin. Lenkkipolulle oli kaatunut puu. Täällä on tuullut ja satanut aika kovasti. Ivanin mielestä puu ei ole estettä kummempi ja se kerkesi jo kouhaista etusensa siitä yli kun minä vasta mietin, että mitäs nyt tehdään. Siihen se jäi kuin kärpänen hämähäkin verkkoon. Piti lähteä se irrottelemaan. Onneksi sovittiin kääntymään ympäri, että pääsin ruikuttamaan Markulta traktori keikkaa. Onneksi Ivan ei kerennyt loikata kärryjen kanssa syvemmälle oksistoon, siinä me sitten oltaisiin killuttu varmaan tovi jos toinenkin.

Harashoo, eikö olekkin komea sälli!!! Pyllyynkin on alkanut kertyä lihasta. Ollaan treenattu oikein urakalla:) Urakasta puheenollen. Mie haravoin sitä metsälenkkiä. Vahingossa intouduin niin, että yhteenputkeen raavin 4h sitä painavaa märkää massaa takaisin polulle. Vielä olisi mäkiosuus tekemättä. Seuraavana päivänä olin niin kipeä, että kieli oli ainut paikka mihin ei koskenut. Ja siis TODELLA koski. Hyvä että pystyin kävelemään. Käsiä ei saanut puristettua yhteen. Vatsalihakset oli ihan krampissa ja jalkoja ei meinannut jaksaa liikuttaa. Hartiat jysähti ja niska ei taipunut.  Pakko oli mennä nukkumaan 20.00, sillä en olisi jaksanut olla sekuntiakaan pitempään tolpillani. Vieläkin koskee. Eipä hirveästi tee mieli enää mennä sinne rämpimään, tottapuhuakseni:)

Omin silmin nähtyä:

Harmiel 2v ja Cayenne 1v lähtivät tarhan etuosasta pyyhältämään ravia kohti tarhan takaosaa. Puolessa välissä Cayenne 1v painui johtoon ja Harmiel sortui laukalle. En ole koskaan nähnyt niin sulavaliikkeistä varsaa kuin Cayenne. Minä syön paskaisimmat tallivaatteeni jos tästä varsasta ei tule kunnon ravuria. Siitä tulee tallin paras juoksija.

29 pvä on harkkaravit. Garmiwa lähtee kokeilemaan taas porukassa juoksemista. Ensikuun alusta on Kuopiossa ravit, että jos nuo harkkarit menee hyvin, niin mennään sitten koelähtöön. Elikkäs 29 pvä voitaisiin varmaan kipata häkit Kaisalle?