Pari huonoa näpsykuvaa Irinasta.

Suunnittelimme satulan kokeilemista neidin selkään. Meillä on mm. lännensatula. Siinä on varmaan sen verran painoa, että neito saa fiilikset miltä tuntuu jos joku istuksii selässä....

Ei  Eestilän setä tullutkaan sitä Cem-testiä ottamaan. Oli tullut joku hätätapaus....Keskiviikkona 12.00 odotellaan seuraavan kerran tohtoria taloon.

Huomenna on SE rutiinilähtö Harmidas Tinkerillä. Varsa kävi äskön hölkkälenkillä oikomassa koipiaan. Ei Markku ainakaan mitään valitellut joten..... Pitäkäähän peukaloita pystyssä, että saisimme yhden kilpahevosen lisää ratoja valloittamaan:)

Markun ottama kuva Irinan saapuessa talliin. Tyttö tutustuu seinänaapuriin, eli Harmidas Tinkeriin. Kevyesti heilahtanut foto...

 

Välihuomautus:

 

Hyvin pysyy tamma tarhassa, vaikka vauhti oli välillä aika hurjaa, kun se viiletti häntä tötteröllä pitkin lumihankea. Oli ihan treenihölkät, kun vastasatanutta lunta on pahimmillaan melkein polveen asti.

 

Irina aamulla tutkii korvat rupeleina jäikö ketään muita talliin kuin hän. (Charlie jäi rouskuttelemaan heinää ja odottelemaan Markun tuloa tallille.)