Tekee työt vähän hankalammiksi. Traktorilla ei ole pelloille menemistä, joten paskanajo, pihattojen tyhjäys ja  tarhojen lanaus saa odottaa. Ja sekös minua pännii.... Vaan eilen sitten kuitenkin siitä poiki se hyvä puoli, että Markku kasasi vanhan kaadetun ladon takaa "hiihop" koneella rautaromut ja tilasi Lempisen romuauton ensi viikoksi hakemaan romppeet pois. (Eikö olekkin ihan Paasilinnan nimihahmo tuo Lempisen romuautojuttu:) Minä olen niiiiiiiiiiin onnellinen. Mie olen vihannut niitä romuja siinä alusta alkaen ja nyt ne vihdoin sieltä häipyvät. Ihan siis huippua.

Autoasia on nyt sitä vajaa, että se 03- on meidän jos pankki myöntää lopulle velkaosalle lainan. Tänään selvinnee se asia. Ihan jänskittää. En tule enää ikinä käymään kenenkään luona, kun se on niin iso-suku voi verrata vaikka matkailuautoon- niin  että en minä sillä osaa parkkeerata minnekkään. Suoraan vain ja jos ei pääse laajassa kaaressa kääntymään, niin siihen jäisi Kirsi ja auto. No eipä lipaista ennen kuin tipahtaa, tiedä vaikka pankinjohtaja sanoo, että tuolla on ovi, poistuisitteko ihan itse vai kutsummeko turvamiehet?

Ekku oli pyytänyt kuvia uusille hevosenomistajille. Täällä on tosi synkkä keli, että pitää nyt kokeilla mitä niistä tulee. Tuleeko ryhmälle joku peitenimi?  Hassua että näin ryppäässä hevoset menee kaupaksi, Jimppu ja Sir ja Charming... Ja sitten aika nimekkäät sedät on saaneet varmaan eräältä täällä käyneeltä henkilöltä kuvia varsoista, ymmärsin että Cayenne on tehnyt vaikutuksen (se kupinkuljettelija). Sitähän meidän ei pitänyt myydä, mutta jos se menee paikkaan jossa on jo ältsyn nimekkäitä polleja, niin eikös vain Tiimiläiset laiteta se sittenkin uuteen paikkaan?