Joku ystävällinen immeinen oli mennyt laittamaan osoitteen hevostallifoorumiin. Meikäläinen totesi, että pikkuisen liian yleinen juttupaikka tulee tästä, joten paukasin lukea ohjeet miten saadaan salasana voimaan(ohjeitten lukeminen ei ole meikäläisen leipälaji) ja olkoon nyt muutaman päivän piilossa tämä blogi. Pyysin myös poistamaan osoitteen foorumin sivuilta... Kaunis ajatus varmaan takana henkilöltä joka sen sinne oli laittanut, mutta en millään jaksa rueta miettimään joka sanaa mitä tähän ruudulle paukutan. Ja voin vain kuvitella, että "juttuni" palautuvat kuin väärä raha silmieni eteen jos niitä aletaan siellä yleisesti retostelemaan, nou thankjuu:)

Tänään piti olla hiitti Lapstogo Tinkerillä ja Harmivanilla. Markku kuitenkin muksautti itseään traktorinkorjaushommissa naamaan ja siitä alkoikin erillainen aamu, kun piti löytää vakuutustiedot ja yksityislääkäri. Markku oli varsin äreä lähtiessään kylälle ja totesin, että ei ne sille ilokaasua olleet antaneet, koska takaisin tullessa oli yhtä ärmäkkä.Otsan rypistys

Tuosta tulikin mieleeni, että meinasi Markku teloa itsensä eilenkin. Syyllinen tapahtumaan olin kyllä minä. Olimme lenkillä Lapstogon ja Harmigorin kanssa. Igor vähän kuumui ja yksinkertaisesti meinasi kiivetä Markun yli kun se ajoi edellä. Iski ihan oikea paniikki. Ei jarruja löytynyt varsasta ollenkaan ja en päässyt kumpaakaan kautta ohi, kun se oli jo melkein Markun päällä. Lopulta sain sen pakittamaan sen verran, että pääsin spurttaamaan vasenta kautta ohi. Miten ne miehet saa raveissa pidettyä ne pullaavat pollet käsissään? En tajua!!! Oikeasti säikähdin ihan hirveästi!!!

Tänään ratsastin Irinalla!!! Tyttö hiipi varpaisillaan ja oli niin vakavalla naamalla, että se keskittyi varmaan jo ihan solutasolla siihen hommaan:)

Laitan yhden kuvan tähän ja lataan loput huomenna.

Siellä kaukana tarhassa me törötämme!!!