Vettä on tullut. Ja paljon. Nyt kannattaisi eläinaktivistien lähteä kierrokselle:) Nimittäin tuskin on montaakaan tallia jossa ei olisi niitä "lätäköitä". (Kovasti puhuttaa saako hevosen tarhassa olla lätäköitä.....) Ihan välillä tuntuu järjettömiltä nuo jutut mitä lukee. 

Kun tälle puolijuorulinjalle nyt lähdin, niin Heppaurheilu lehdessä oli juttu itänaapurin puolelta Suomeen tulleesta naisvalmentajasta joka oli toistamiseen kännissä radalla. (Kuopiossa) Hoitelee pokerina heppoja. Nyt oli mitattu yli kahden promillen känni. Jotain vahinkoa siellä ilmeisesti oli tullut. Hevonen kaatunut kärryjen kanssa? Voevoe... Olisikohan parempi pysyä Muumi limpparissa?

Laitoin Igorista myynti ilmon nettiin. Paljon on tullut kyselyitä. Mutta luultavasti kaikki on niitä anna alle tonnin tyyppejä. (Ja siihenhän mie vastaan, että markalla annan, pennillä en, penni on pieni tiedäthän sen....)

Joops, pitää rueta Kallelle (lomittaja) kehittelemään aamupalaa. Ja potkimaan Markkua ylös sängystä. Se on taas se sama virsi, että eiluojalaiskaaelätä...

PS: Koiran pirulaiset herättää tasan 2.30.  Eikä niillä ole edes mitään asiaa. Kunhan käyvät herättämässä.Menee hermo. Sitten ei saa unta. Pesin vessan kun en muutakaan puuhaa yöllä keksinyt.

Muovi alkoi eilen taas fläpättää.... Hirveä tuuli. Suorastaan myrsky. Vedentulokin temppuili, joten Markku käkki maan alla pumppuhuoneessa. Oli kuulemma puu kaatunut luukun päälle. Onneksi oli pois päässyt. Milloinkahan olisin huomannut, että joku puuttuu muonavahvuudesta?:)

Tuuli repii muovia enemmän ja enemmän kunnes se lenti kokonaan pois. Ei paljon painot auta...