tototv.maxinetti.fi/player/archive/3993/8

Jos tuo linkki ei toimi, niin juoksun pääset katsomaan kirjoittamalla www.Fintoto.fi

(sitten painelet allaolevien nappuloiden kohdalta niin pääset katsomaan lähdön)

Live

Videokirjasto

Joulukuu

5.12 Kuopio

Lähtö 8

(voit  suurentaa hiirellä kuvaruutua isommaksi jos haluat, en nyt muista kummanpuolen nappulaa pitää klikata)

 

Kassu oli toinen ja tienasi toimintatonnin. Ennen lähtöä varsa oli yllättävän rauhallinen. Sen verran jouduin kulkemaan mukana, ettei Markun tarvinnut vetää ohjista, kun ne hampaat on vasta vaihtumassa, niin suu on hellänä.

Minua jännitti niin että olin vihreän sininen. Tarkoitus oli kirmata keulaan heti alussa, mutta Kassu lähestyi liian nopeasti lähtölinjaa joten Markku joutui vähän pidättämään, ettei se olisi ylittänyt sitä liian aikaisin. Siinä meni vähän aikaa hukkaan, joten Emily Hoist pääsi keulille. Emilyn kuski olikin sanonut startin jälkeen, että oli jo katsonut lämmityksessä että Kassu juoksee lujaa, joten ei ollut kuulemma aikomustakaan päästää pois sieltä seläntakaa. Vasta ihan loppumetreillä avautui rakonen ja Kassu ja Markku kirmasivat Emilyn rinnalle. Vielä jos olisi ollut muutama metri lisää maaliin niin tiedä vaikka Kassu olisi voittanut, sen verran paljon virtaa oli konepellin alla vielä jäljellä.

Tuntuupas nyt hyvältä, ihan jo senkin takia, että osakkaille sai todistettua Kassun kyvykkyys.

Loppuvuosi treenaillaan hiljakseen ja katsellaan olisiko tammikuussa sopivia "lastensarjoja".

Kotimatkalla ihan Lapparin rajalla, oli sattunut onnettomuus. Oli niin tuore metsäänajo, että ei ollut vielä palokunta ja ambulanssikaan tulleet paikalle. Mitähän lienee tapahtunut????

 

Huomenna olisi sitten se Cometin pukkihyppyytys-sopparin teko Kiuruvedellä. Samalla varmaankin mennään varaamaan aika klinikalle Kassun hammashuollolle ja Garmiwan röntgeniin, hampaiden raspaukseen ja sudenhampaiden poistoon.