Olisko tämä jo klassikkotarinoiden joukkoon kuuluva juttu:

Ivanilta kenkä irti-hävinnyt peltoon, startti tänään. Joka kertako se katkasee tai murjoo ne rikki ravipäiväksi? Miten se on mahdollista?????

 

Idalle:

Koiran nimi on Luikuri, Luikku, Luiqi, ihan nyt miten sattuu suusta ulos putkahtamaan. Rodultaan dogo argentino. Jalostettu tappamaan villisikoja/taistelukoira. Jos intoa riittää, niin kaiva netistä kuvia missä sen rotuiset koirat  on metsällä, huhhuh, siinä on oksat pois... Jäikö teillä nenät päähän, pomppi niin kovasti.... Sillä siis ihan totaalisesti repesi....Hehhehe.... Sukaa en ole vieläkään löytänyt, minne lie kuskannut pihalla...

Garmonilla on erikoinen ravi-sellainen show tyylin liikkuminen. Ja varsinkin jos hermostuu, se esittää kovasti. Samoin etusten paukuttaminen jos se säikähtää, niin rätkii valtavalla voimalla maahan. Perinyt pojallee Garmiwalle ainakin. Siksipä voisin kuvitella, että jostakin näistä varsoista saattaisi saada aika komean ratsun-voisikohan  rahkeet riittää ihan kilpailuihin asti? En tiedä. Olen odottanut että joku varaisi, ihan sellainen oikea ratsufriikki -Garmonin varsan... Joku matkaratsastaja on joskus pyytänyt Garmonia liisinkiin, mutta taloudellisesti se ei ole kannattavaa antaa Suomen ainutta puhdasta orlov tammaa vuokralle. Itselle jää kuin ilmaa käsien väliin...  Harashoolla on myös lentävä ravi. Todella komea. Ja kun se on niin massakaskin!!! Siinä liha lentää kirjaimellisesti.

Ullapulla on nyt varattu. Lähtee tammikuun puolella. Näin nyt ainakin alustavien tietojen mukaan....

Kaisa:

Älä nyt repeä, maksoin firman tilille x euroa. Ilman viitettä, en saa postia auki ja ei toimi myös tulostin. Oikeaa summaakaan en muista, vaan rätkäsin ihan hatusta. Mutta kuitenkin maksoin:) Voiko sen ottaa pois sieltä viitelaskujen puolelta? Tai jotain?? Katos nääs vähän niinkuin uus lasku tai jotaintaijotaintaijotain....

Midaksesta vielä sen verran, että se käsittääkseni aloittaa treenaamisen. Se poltto kai on viikon sisällä? Pitää ainakin kutsua lekuri piikittämään kakkos flunssapiikit. Samalla sitten voi tehdä sen kinnerjutunkin.

Pitäkää peukkuja iltaa varten, jospa ne pojat tykittäisivät satasta ilman laukkoja. (Saahan sitä uskoa unelmiin...)