Kassun koelähtö: Läpi mänt' ja helposti. Mutta ennenkuin siihen pisteeseen asti päästiin, niin Kassu kyllä koetteli hermoja. Hyppeli pystyyn kärryt perässä ja retuutti Markkua pitkin ravirataa. Ihan pelotti, että kuinkas tässä nyt käy. Kun ukkeli sai enimmät paineet purettua alkoi se tasaantua ja starttiin mennessä jätkä jo toimi hyvin.

Ette usko, mutta tämä 2v kakara juoksi sen verran lujaa alussa, että meinasi keulille mennä. Minulla bongahti silmät pihalle melkein, koska eihän se voi olla mahdollista-se on 2v ja muut on ainakin 4v. Joku kuskeista olikin ihmetellyt, että onko se todella vasta kaksi vuotta!!!

Nyt kuulkaas kaverit-ori on valmis kisakoetoksiin. Seuraavan kerran juostaan rahasta:) Tai no, juostiinhan sitä jo eilenkin, mutta Hippos maksaa ne sit joskus ensivuoden puolella. On aikalailla rinta rottingilla tällä tytöllä. Ja hymy herkässä:):):)

 

heppa.hippos.fi/heppa/app

Kassun kanssa sama isä. Katsokaas kuinka lujasti se on simittänyt. Ja melkein jo tonnin rahaa tienannut. Kova polle tulee siitäkin.

Midas: Hevonen kunnossa, ei moitteen sanaa. Kuski sössi mielestäni lähdön. Eipä siitä sitten sen enempiä.

Maailman paras kengittäjä sattui käymään viereisellä katoksella naulaamassa pollen kengän kii. Markku pyysi katsomaan Midaksen jalkoja. Hyvin oli. Jonkun pienen muutoksen ehdotti.

Joops... Mie lähden ajelemaan polleja.

PS: Ranttalipojalle terkkuja! Hyvin simitti! Rahoille siltä paikalta on hieno suoritus. Antaa odottaa hyviä tuloksia tulevaisuudessa!!!!