Pihatie portille asti on peilijäässä. Kohtalaisen karmeaa kulkea sitä. Hevosilla on hokkarimonot, joten nehän nyt tietenkin pysyvät pystyssä.

Tänään olisi hiittipäivä Kuopiossa Oskulla ja Otavalla. Molemmat on startilla ensi tiistaina. Osku menee opparilähtöön. Käsittääkseni Oskuposku lähtee tänään kotiin hiitin jälkeen. Toivottavasti Jaana muistaa ottaa omat suojat ja loimet mukaan.

Maanantaina on se klinikka LGT Tampereella. Tiistaina on ravit. Markku risteilee kuin ydinkärkiohjus. Keskiviikko aamuna on possula-huki joten torstaina lienee sitten vähän helpompi päivä.

Kuulin, että meille on tulossa Oskun tilalle heppa, olikohan se opetettava vai treenattava. Joku sellainen kuitenkin, johon pitää paneutua kunnolla. Kuulin kun Markku illalla oli asian tiimoilta puhelimessa-kimitin tuhat kertaa väliin, että pyydä antamaan se matolääke. Minä en tahdo että meidän tontille tulee heppoja joilla ei ole 2 päivää ennen tuloa annettu sitä. Ja Markku kysyy milloin heppa on saanut lääkkeen-ai kuukausi sitten, ja minä kimitän lisää ei käy se pitää olla annettu 2 päivää ennen tuloa. Nyt en tiedä menikö message kummallekkaan perille vai oliko Markun mielestä kuukausi hyvä. ARGH! En tajua miten joka hevosen kohdalla käyn Markun kanssa saman taistelun?

2117130.jpg

Varsa heiluu ja keikkuu, tyhmiä kiinnitysnaruja joka puolella päätä.

BWT:n äidille terveisiä:

Naureskelin pitkän aikaa kun seurasin tammalauman puuhia. Rouvat olivat siirtymässä johtajan komennossa paikasta A paikkan B. Muut kulkivat siistissä jonossa. BWT tuli joukon hännillä ja välillä veti pukkihyppelyjä ja hyppeli pystyyn. BWT:llä on välillä aika varsamaiset ajatukset ollakseen jo kuitenkin rouvaikäinen :)