Irinalla ratsastin. Se toimii! Kääntyy kun pyydetään ilman pomppuja ja muutenkin on rauhallisempi. Kukapa ei olisi jos ei koko ajan tarvitse odottaa kivun tuntua suussa. Cool. Jatkamme opiskelua.

Markku alkoi peruskorjaamaan rataa. Kaatoi puuta, lanasi järkyttävän isolla lanalla. Kaiveli pintaan nousseita kiviä. Jumalattomia jöllyköitä. Hiekat pitää siihen vielä tilata. Pakko kunnostaa tämä, koska tiet alkavat muuttua koviksi ja siellä ei viitsi ajaa hevosilta jalkoja p...si.

 

Pulla tiimi kyseli varsojen kokoa. Joskus on ollut tosi pieniäkin varsoja, syntyessään vilahdelleet mammojen mahojen ali. Nyt ei tule kuuloonkaan että tämän vuotiset mahtuisivat.. Liekkö sinun varsa perinyt tällä kertaa isältään kroppaa? ( Igor on ehkä enemmän Pullan tyyppinen ja väri on iskältä.) Romeohan oli jättiläisen kokoinen joka suuntaan. Roteva poika oli. Meille syntyneet Super Flingiläiset taas olivat kakaroina pikku kirppuja. Ja eipä ne isoiksi sitten kasvakkaan.... Charlien varsat näyttävät myös olevan kookkaita. Ja paksu jalkaisia:) Tosi jännä seurata mitä kukin aina perii vanhemmiltaan.

Riikalle: Ei tietoa, pitää yrittää hyötyajo saada samaan aikaan kun ei ole sellaista olenpa nyt lomalla aikaa milloinkaan. Viikonloppuna on ravit joten sinne ei voine mennä hiittailemaan. Maanatai saattaa olla mahdollinen, mutta sehän sitten riippuu ihan Markusta. Nasevasti ravi-tv:ssä sanoi juontajalle yksi setä, kun juontaja kysyi että, milloin aiot pitää lomaa- en ole pitänyt 30 vuoteen enkä pidä nytkään. Samaa enkkaa yritetään täälläkin päässä nimimerkillä Harminpaikkalaiset.

Meidän pikku lammikossa on Kurnu sammakko. Nyt se on taas alkanut yöt kurnuttaa kun ilmat pikkuisen lämpeni. Piti monen päivän paussin, kun oli jopa pakkasen puolelle vetänyt lammikon. En ole aikaisempina vuosina sellaista kuullut.

1242448341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sadaskolmaskymmenesyhdes kierros, läähättää Cheyennen varsa. Markku nimesi sen Cayenne Harmiksi. Pippuri lemppari nimeltään.

 

Ineksen varsa on potkaissut minua kaksi kertaa. Yhden kerran kyynärpäähän, että napsaus kuului.

Eilen olin ottamassa astutusliinoja tamman takajalan ympäriltä irti, kun varsa tuli luo ja humauttu potkaista päähän-meni onneksi ohi sentin verran ja osui mammaa takapuoleen. Jumantskuukkanen mikä luonne on pikkuherralle annettu. Charlie potkii tosi paljon, vähän väliä. Lieneekö ukkelissa isäänsä. Toivottavasti myös juoksun lahjoissa:)