Olipa kiva yllätys ulos lähtiessä, kun vettä vihmoi naamalle. Oikein "innokkaana" odotan treenilenkeille lähtöä.

Markku on treenannut voimaa Harmiel Tinkerille. Ajaa painavilla kärryillä vetäen "lanaa" perässä. Puolitoista tuntia per lenkki. Siinä samalla radan pinta paranee meikäläisen ajokeille :) Harmiel on nyt ollutkin rennomman oloinen. Sillä välillä vähän hermo paukkui ja se "naukui" usein yksin tarhassa ja polki jalkaa. Nyt kun on päässyt oikeasti tekemään töitä, niin ukkeli on ilmeisesti aika tyytyväinen polle.

Markku lähtee tänään jeesaamaan tuttuja sikalalle ja samalla hakee kuorman tuorerehua. Meikäläinen pataroi siis tämän päivän yksin. Ajossa olisi ainakin Harmigor ja Super Harmi. Super Harmin ostajaehdokkaan kanssa on ilmeisesti "kädenvääntöä" hinnasta. Itse olen sitä mieltä, että on sen verran näppärän oloinen kaveri, ettei sitä kannata alennusmyyntiin pistää. Olivat kai sitten myös puhuneet Super Harmin veljen myynnistä, sen varmaankin voisi pikuisen  halvemmalla antaa? Hiljaa hyvä  tulee.

Minun huumoripläjäys eilen oli kun aloin miettimään äidin vanhaa potkuria. Se oli niin vanhakin, että notkui joka suuntaan. Eli oikeasti ihan helkutin hyvä potkuri urheiluun. Sillä on eräskin kilometri skimpailtu koiravaljakkoajelua. Mitä kovempi vauhti sitä flexaabelimpi se oli mutkissa. Siitä sitten aloin muistelemaan, että entäs kun se pikkutyttö oli ottanut vahingossa äipän potkurin kaupan pihasta. Minä ja Riikka huomattiin se ja lähdettiin autolla seuraamaan sitä tyttöä. (Ei oltu ihan varmoja onko se mamman kelkka) Ja sitten alkoi naurattamaan. Ulvottiin hysteerisenä ja ajettiin hiljaa tytön rinnalla. Saattoi se kakru olla paineissaan, että mitä ne tantat tekee. Ja sitä enemmän nauratti mitä typerämmältä homma tuntui... Hohhoijjakkaa, se oli mahtava potkuri. Missähän se nyt on?

Potkurista takaisin hevosiin. Kaisa ehdotti sitä lelua LGT:lle. En tiedä motivoisiko se vanhempaa tammaa.  Jos sisällä olisi jotain ruokaa mitä irrotella,  se saattaisi olla neitiä kiinnostava. Viskelylelu on ehkä enemmän oripojille. Cane -entinen hoidokki viskeli mielellään auton rengasta. Se myös kiitolaukkasi se suussaan. Piti olla hyvät niskalihakset ja hampaat että pystyi sen tekemään. Se jaksoi puuhata koko päivän sen typerän renkaan kanssa :) Minä luulen, että LGT mätkisi minua sillä lelulla :)

Markun herätyskello soi, joten lähdenpä saattelemaan ukkoa "ladulle".