Voitte uskoa että on lihakset kipeät. Yritin eilen saunassa venytellä lauteilla, mutta eipä tuo auttanut mitään. On ollut reippaita työpäiviä ja on joutunut käyttämään vähemmän naisellisesti "papua". Ja sormi on edelleen "tohjona", kun se Otava kiskaisi säikähtäessään narusta ja sormi takertui marhamintaan. Välillä tulee ihan hirveitä kipusäväreitä. No ei se haittaa. Tietääpähän olevansa elossa!!!

Yritän tässä samalla siirtää kuvia, mutta jostain syystä ne ei suostu sujahtamaan koneen muistiin. En tiedä miksi. Pitää vielä yrittää...

Eilen oli opissa Harashoo ja Hirmu. Hirmu on ykkösten kiltein kaveri. Ei meuhkaa turhanpäiten. Taitaa tulla veljeensä Superiin. Kun ykkösten kanssa kävelee pihatietä pitkin kotiapäin, tammalaumasta kiirehtii Liru ja BWT kyselemään, että mitä ne tekee teille. Ei kai teihin vain satu. Onhan kaikki hyvin. Liru juoksee ja hirnuu aidanvarressa ihan puolihulluna:) BWT säestää, tosin varmaankin vain siksi, että Liru tekee niin. Laumastaan on huoli pidettävä:)

Ammuu

Lapstogo Tinker ja Irina on bestis tyttökavereita. Tässä ollaan päiväkauroja syömässä.

Harashoo lähdössä opiskelemaan ravihevosen aakkosia. Massi ei jaksa odottaa, vaan tahtoisi jo lähteä!!!!!!!!!

Harmidas Tinkeriä on veikkaja lehdessä räknäilty neljänneksi. Kuopion vihjeissä näytti olevan kolmas. Meikä toivoo että poika olisi vahva ykkönen. No... Iltapäivällä se nähdään ollaanko viimeisinä vai ensimmäisinä vai jotain siltä väliltä.

 

Väsynyt varsanopettaja. Huomatkaa, että Luikuri istuu Markun päällä, ettei pylly paleltuisi.