Tapiola lähetti viestin, että 2 viikon sisällä käsittelee asian loppuun. Kun kyselin sitä, että entäs jos heppa tekee toisen kerran saman tempun, niin korvaako vakuutusyhtiö silloin. Joku "piällikkö" kuulemma päättää sitten, ehkä ei korvata, koska se on jo tiedossa, että voi tehdä tepposet reissun aikana. Mutta ei osannut sanoa varmaksi. Saattaa olla että korvataan tai sitten ei-oli sellainen puolikiero vastaus:)

BWT on ihan hurmiossa. Johtajatammat on synnyttäneet ja BWT on nähnyt tässä oivan tilaisuuden nostaa osakkeitaan. Touhuaa ja puuhaa ja komentelee. On kuin eri hevonen olisi laumassa:) Johtajatammat varsoineen ei siis ole synnyttämättömien kanssa samassa laumassa ulkoilemassa.

Hirveän synkkä ilma tupsahti yhtä äkkiä taivaan päälle. Pitänee lähteä miettimään sadeloimitusta hepasille. Kohta tulee nimittäin varmasti vodaa ja lujasti.

Minkähän nimen Ines Rollsin varsalle laittaisi? Meinasin Harminez, mutta kun sieltä tulikin ori, niin taitaa olla liian tyttömäinen, ehdotuksia? Vai onko Harminez tyttömäinen nimi???