Nimittäin myrskyää. Ihan voisi kuvitella olevansa merellä. Pelotti jonkinverran liikkua ulkona, koska tuulee niin, että vaakatasossa melkein kuljin, jotta jos vanhat koivut kaatuu. Niillä lienee ikää yli 60 vuotta. Vaan sinne loimitetut hepat tirvoin-tarhoihin aamupalalle ja kipitin itse talliin turvaan luomaan paskaa.

Mammatamman/ Romeon varsa on näköjään myyty eteenpäin. Joku Tivoli-talli on ostanut.... Miten lie niin tuttu nimi. Myiköhän ne jotain koiranpentuja jossain vaiheessa ja ne ei mennyt kaupaksi... Kun oli ilmoituksia vähän väliä heppapuolella. En tiedä olenko siellä metsässäkään. Luultavasti en niinkuin yleensä:)

Eilen kaksi vuotiaaksi kääntyvät varsat vetivät "hiitin". Elli-Elmeri menee heti peitsiä jos ei vahdi. Harashoo lusmuilee, ei tajua turhan hötkyilemistä. Hirmu ja Kassu vetävät sitten antaumuksella. Kassu ravaa vielä siinävaiheessa kun muut sortuvat laukalle. Se on aika kova jätkä.

Igor, Ivan (ja ilmeisesti C:kin) vetivät tiehiitin. Ihan on starttikunnossa kaikki. Markku oli niin tyytyväisen näköinen, että oli jo melkein startille ilmoittamassa C:kin.

Heihei, mie lähden nyt jatkamaan hommia!

PS: Gomia oli taas kerran käynyt jotain mielipiteitään esittämässä isommilleen, lahjaksi oli saanut tällin lapaan. Se ei kirjaimellisesti osaa pitää turpaansa kiinni milloinkaan, hehhehehe.