Talliin lakkasi eilen päivällä tulemasta vesi. Markku aikansa tutki ja sanoi, että jäätymiskohta ei olekkaan tallinpuolella vaan jossakin maan alla.

Markku liitti puutarhaletkun pannuhuoneeseen jossa porisi noin 100 asteinen vesi. Sitä ennen ukko oli aukaissut tallissa vesiputken niin, että letkun sai pujotettua vesiputken sisään. Kuumaa vettä työnnettiin rööreihin. Letku ujutettiin niin pitkälle kuin se vain meni ja siellä se jossain helvetissä asti oli-tukko tai rikko. Ei auennut ei... Tuntien ährääminen ja ilta alkoi tulla. Onneksi se puutarhaletku yltää talliin. Sillä nyt sitten vedet joka paikkaan valutettava. Pihattoonkaan ei tule tietenkään vesi, kun samaa putkea pitkinhän se menisi. Voi GERBIILINKERBIILI. (Ensiyrityksessä letku irtosi pannuhuoneessa ja sinne tulvahti vedet pitkin lattioita. Kiva oli siivota... Sitä kerkesi valua vaikka kuinka paljon.... Argh!!)

Aamulla kannoin sankolla "teevettä" hevosille. Pannuhuoneessa oli vahingossa mennyt vesi 120 asteiseksi. Onpahan ainakin vähän aikaa lämmintä vettä juotavana:) Putket paukkoi ja sieltä tuli höyryä, vähemmän itseasiassa sitä vettä:):) En laittanut kiertoa talonpuolelle menemään päälle ajoissa. (Eli pattereihin menemään lämmintä.)

Pikkuinen lisähomma taas tässäkin.

En tiedä miten ison homman teetättää. Onko putki rikki vai pelkästään jäätynyt. Vakuutusyhtiöllekkin varmaan pitänee ilmoittaa....

Hevoset ihan villissään ovat kun ei niitä hikilenkkejä tälläisellä ilmalla voi tehdä. Ivania sisälle hakiessani ori huikkasi ohi juostessaan, että OOOO-DOOO-TAAAA MIIII-NÄÄÄ TUUU-LEEEN KOOOOOOOHTAAAA.... Kiitolaukkasi ja pukitteli. Hyppeli pystyyn. Minä lupasin odottaa, että enimmät tuskat menisivät ohi.

Markku haki Garmiwan sisälle. Se hyppeli pystyyn narussa. Markku ärähti sille, että nuin ei saa tehdä. Garmiwa vastasi, että hyppään loikan ja potkaisen sinua. Ryöhnä yritti päästä kääntymään ja latasemaan takasillaan päin Markkua. Ihan siis valtava energia herrojen sisuksissa jyllää.

Tiimiläisille ilmoitusluontoinen asia: Hirmu Harmi myyty, odottaa hakijaansa. Super Harmin iskäpappa sen ottaa. Lähetti viestin eilen.

2 rekkakuormaa heinää varattu.... Kuka haluaa tulla lastaamaan ja purkamaan:):):) Siinä on usean päivän urakka edessä....