Molemmat juoksivat omissa lähdöissään kakkosiksi. Midas oli lähellä voittoa. Kuski sanoi, että sisärata pöpperöinen ja se oli etu takaa tulevalle kun pääsi simittämään kovemmin. Lopetus 15. Ihan asiallinen kauden aloitus. Minnekkäs tiimiläiset orin seuraavaksi tahtovat startille? Ärsyttää nuo 500e ravit. On kuin joku tarjoaisi päivän palkaksi kuivaa leivän kannikkaa. Nälkäänsä tietysti sellaisenkin jyrsii, ei siinä mitään.

Midas käyttäytyi ravialueella todella hyvin. Kopissa joutui odottamaan-taas sellainen katos missä ei ollut karsinaa. Seisoa nyt koko ilta kopissa. Ihan älyttömiä ajatuksia niiltä jotka jakaa katospaikat. Itsehhän ei olisi voinut toivoa, kun ei tietty että on jaettu sarja ilmoitettaessa. Katoksillakin oli asiallisesti. On sillä joku palikka kolahtanut paikoilleen. Lähdön aikaan vähän remusi päänsä kanssa. Mutta että Midakseksi tosi napakka esitys itsestään kaiken kaikkiaan.

Kun tultiin puolenyön kieppeitä kotiin Luikuri oli protestoinut pitkää poissaoloamme syömällä minun rakkaat käyttömaunot=radiokuulosuojaimet. Ettäs kehtasi vanha elukka.

Kumppari kelpasi Garmiwalle oikein hyvin. Jyysti sitä pitkän aikaa hampaillaan. Sitten kirmaili se suussaan kiitolaukkaa umpihangessa ja tiputti vahingossa suustaan. Etsiskeli  sitä aikansa, mutta ei löytänyt. Minä kyllä näin sen, mutten viittinyt lähteä kahlaamaan sitä sille. Markku, sun kumppari on sit siellä hangessa:) En tiedä oliko käyttökumpat:)

PS: Meillä menee vähintään yksi suurpaalu päivässä, useampikin jos jollain heinäntuottajalla on paalain jolla ei tule niin isoja paaluja. Eilenkin vei Markku 4 vai 5 paalua häkkeihin. Veikkaan että tänään saa taas ladata jonnekkin uuden paalun. Ja lehmät vetää tietty oman osansa. Kaikki pollet on vapaalla syötöllä. Kyllähän ne mussuttaa:)