Eilinen jotenkin taas hurahti.

 

Markku meni Kiuruvedelle El:llille laitattamaan uuden sairaskengityksen. Tuli pois neljän kieppeitä. Lähdettiin ajamaan Midas ja orlovipoika Garmiwa.

Markku ajoi pihaportista ulos. Minä seurasin perästä. Seuraava mitä kuulen on jumalatonta auton jarrujen kirskuntaa, soran roisketta. Sininen mersu kaahasi ilmeisesti kevyttä ylinopeutta ja meidät nähtyään teki paniikkijarrutuksen. 2v varsa pelkäsi kuollakseen. Kyseli minulta hypätäänkö ojaan vai keskelle tietä. Loikki edestakaisin ja rynni eteenpäin. Aloin jo pelätä, että varsa kiipeää Markun kärryjen yli jos jatkamme samaa vauhtia -koska Markku ja Midas menivät käyntiä ja me loikimme vauhdikkaasti jänisloikkia kohti edellämeneviä.....

Auto ohitti meidät nätisti ja kohta se tuli takaisin ja ohitti meidät edestäpäin. Pari muutakin autoa ajeli meitä vastaan. Oli varsalle liikenneharkkaa kerrakseen.

Kotiportilla katsoin jarrutusjälkiä, niin ne olivat varmaan 50m pitkät. Hyvä että ei ajanut päälle. Siinä olisi hengenlähtö ollut lähellä. Jauhelihaa mallia sika-nauta. Minä voisin olla se sika:)

Treenien jälkeen haimme heinäkuorman, palautimme sonnin takaisin aitaan-nyt on kova linja-pihalle ei tulla. Lähtö tulee saman tien. Sonni ölisee ja mölisee ja kömpii takaisin omalle puolelleen. Ihme kun se sähköaita ei satu. Napse kuuluu ihan selvästi kun selkänahkaan osuu.

Kello oli kymmentä vaille yhdeksän kun kömmin sisälle-taas jäi ravit katsomatta. Kyl otti pattiin. No olisi 10 minuuttia nähnyt, mutta se olisi ollut kuin suolaa haavoille, en viitsinyt katsoa. Telkusta alkoi 12 apinaa elokuva. Kerrankin olisi ollut sellainen filmi jota minäkin olisin voinut katsoa. 10:ä kömmin nukkumaan. Ei muuten tulisi elämästä mitään jos ei yhtään nuku. Yö oli taas yhtä vouvouvouta. Luikuri ulvoo rakkautensa perään.

Kerronpas vielä kun auto jätti männätaannoin tienvarteen kauppareissulla. Meikäläisellä oli puukengät. Markku jäi hoitamaan kaaraa kun minä otin kauppakassit ja nilkutin kotiin. Ei tullut kuin pari ärräpäätä. Parin kilometrin reissu. Helppo nakki. Hehheh...

Traktorihan on hajonnut pari kertaa, kylvökone tilttasi-meikäläinen puoli peltoa vanhan ajan vakalla kylvi. Muuten ihan kiva homma, mutta jos tuuli sattui samaan aikaan puhaltamaan kun viskasi siemeniä, niin ne oli ennemminkin minun päällä kuin pellossa.Saas nähdä mitä peltoon kasvaa... Startti temppuilee mönkijässä. Vähän vastustaa-Markun sanoja myötäillen:)

Täällä innokkaasti odotetaan Ekkua. On jo suunniteltu vaikka mitä miehen pään menoksi. Aloitin Ivanilla ajamisenkin ihan sen takia, että saat sitä ajella.

 

Jos tekstissä virheitä, johtuu ihan unen puutteesta, koettakaa kestää:):)

Juups, minä lähden Irinaa satuloimaan. Harkat alkaa. Lääkekuurikin loppui-ei kuulemma yhtään haittaa-sanoi Irina.

Edessä on uudet kengät, takaset pitää vielä päivittää.