On pimeää! Taskulampusta patterit kohta sippaa, niin uskalsin käyttää vain portilla hevosen aitaa kiinni laittaessa, edes vähän näki mihin porttikoukkua on survomassa:) En lumesta olisi pahoillani.

Ivanin startti meni siten kuin kuvittelinkin. Ei voittanut, muttei hävinnytkään. Siellä keskellä kipitti. Tallialueelle palattuaan ei sieraimet värähtäneetkään.Jos ei olisi ollut niin rapainen, niin en olisi tietänyt sen juosseenkaan.  Eli kunto on erittäin hyvä. Radalla oli 3sekunnin hyvitys, autolahtöjä ei voinut auton takaa ajaa, kun oli niin huono keli, joten oletan, että Ivan ei antanut mitään itsestään. Olisi olettanut, että puuskuttaa edes vähän jos sellaisella "perunapelto" radalla juoksee. Ehkä Kimmo ei oikein uskaltanut pyytää? Ivanilla on niin sellainen jännä ravi, että äkkinäinen ei sitä ymmärrä. Tästä kehkeytynee sitten raskaiden ratojen puurtaja:) No... Odotellaan seuraavia raveja. Ja taas Markku rattaille. Sillä on jo tuosta jyrästä kokemusta.

Midaksella vähän reagoi kintereen alue. Toivottavasti ei repsahda. Markku on hoitanut sitä antaumuksella. Kylmätään kuulemma jäillä kaksi kertaa päivässä. Miten paljon sitten vaikuttaa nämä kelit. Maa röpelöinen ja jäässä.

C ilmoitetaan 27.10 koelähtöön.

Nöpö, tämä vekkulitamma:) Hyppäsi muutama päivä sitten ilmaan. Täysin ympäri sivusuunnassa ja palasi ilmalentonsa samaan kohtaan mistä lähtikin. Eihän sellaista voi edes tehdä hevosen kropalla. Ensimmäinen kerta kun eläessäni sellaisen hypyn näin. Kun jalat ei koskettaneet maata ollenkaan. Koiran olen joskus nähnyt tekevän sellaisen piruetin, mutta että hevonenkin kykenee sellaiseen:):):)  Nöpö yskii vielä. Harvakseltaan, mutta silloin tällöin aina röhkäisee.

Heippa.