Konerikko vie hermot. Yllättävän paljon sitä juuttaan vekotinta tarvitsee. Mammalassa siis paukuttelen nyt läppäriä. Riikalle joo, yritämme päästä liikkeelle käymään. Jos hiitille saisi Midaksen otettua vaikka.... Menisi Kuopioon. Kai olisi käsittääkseni startille ilmoittamis kunnossa.

Riikalta olen kuullut, että olemme saamassa osinkoa firmasta, heheh... Wow... Kaikkea sitä kuuleekin. No laskujen maksuun kääntäkää meidän osuus. Riikalla on kuulemma myös menossa extra mielenkiintoinen projekti koirahommeleissa. Tuleeko firmalle uusi yritysmuoto, se jää nähtäväksi. Lupaavalta ainakin näyttää ja Riikkaa on kehuttu suurin sanoin alalle sopivaksi. Minulta ainakin peukaloita nousee, että jos yhtään saat hommaa vietyä eteenpäin, niin eikusta vuan. Ja olisit myös yhteiskunnalle hyötypalvelun tarjoaja. Hyvä siskoni Rikuli.

Harmiel teki minulle viime lenkillä tepposet. Riehaantui totaalisesti. Pään veti oikealle aisaan ja sitten mentiin. Melkein metsään, melkein ojaan, melkein kuusenkylkeen, yli kivikkojen, melkein ojaan.... Hitto. Nelisen kilometriä taiteiltiin ja sitten kurvasimme naapurin pellolle. Siellä riehunta jatkui. Ja peruutus alkoi. Se ei haitannut, koska olimme keskellä peltoa. Istuin tyynenä ja odotin raivoamisen loppumista. 10 minuutin kuluttua varsa seisoi paikoillaan ja heilutteli silmät leimuten päätään kuin hevilettijätkä. Odotin lisää. Lopulta varsa suostui kävelemään ja lähdimme menemään kotia kohti. VIRHE AJATUS MEIKÄLÄISLTÄ! Kohta varsa alkoi taas peruuttaa ja meni melkein aitatolpat ja päätepysäkki oli ojanpenkka. Hyppäsin pois kyydistä ja kävelytin riehujan kotiin. Mie en sillä kyllä ennee aja. Markku saa ihku itse mennä seuraavalle lenkille.  Harvoin tuollaista raivaria saadaan huvin vuoksi. Varmaankin purukalustossa joku häikkä. Tosin se on vasta raspattu... Pitää silti katsoa uudelleen suuhun, että liekkö siellä joku hammas nurinperin poikittain.... Hirmu Harmi on pitänyt omaa showtaan Markulle. Kuuluu säännöllisin väliajoin, kun se vetää täyslaidallisen kavioita kärrynlaitaan. Tietää missäpäin lenkkipolkua pariskunta on menossa:)

Kiukkuisista hevosista nyt kun alettiin puhua, niin Tiimiläisten tämänkesäinen varsa se vasta on ärree. Chiquitan tytär on tarrannut mm. BWT:n(aikuinen tamma) turpaan kiinni suutuspäissään. 1,5 vuosikkaan siskonsa etujalkaan kuin terrieri. Ja se potkii helikopteripotkuja ikätovereilleen suuttuessaan. Ihan kamala tammavarsa:) Tuon ikäisen pitäisi olla arvoasteikon alapäässä ja tajuta se itsekkin.

Kassu saa kuukauden loman. Kun ei startille päästä kuin ensi vuonna, niin pitäkööt huilin. Kasvuloman, niinkuin Markku sanoi...... Mie keskityn pikkuheppasiin...

Tässäpä tämänkertaiset kuulumiset.

 PS: Tapiola vakuutusyhtiö lähetti viestin, että emme aio korvata päältäajettavan ruohonleikkurin parin tonnin laskua. Mie menen kohta postiin ja irtisanon kaikki vakuutukset. Tee ensin ja mieti sitten oli sen hetken mottoni. Pitäisi löytää uusi vakuutusyhtiö. Moni ei ota maatiloja vakuutuksen piiriin. Saati sitten anna rikkovakuutusta hevostarvikkeille..... No... pitää rueta etsimään, ei kai se muu auta.