Markku on todella kipeä. Nukkunut koko päivän. En muista milloin olisi niin viimeksi tehnyt. Jos ottaisin siitä nyt kuvan, niin kamera särkyisi-poks- on se niiin nyrjähtäneen näköinen, valkoinen ja tukka pystyssä.

Minä olen paahtanut yksin tilan hommia. Hevosetkin on temppuilleet tavallista enemmän.  Harmiel esimerkiksi kävelytyskoneessa kipitti karkuun kun yritin saada sen sisälle. Konetta ei kuulemma saa sammuttaa ennenkuin hevonen on irti, no mistäpä minä sen olisin tiennyt. Leikittiin kunnon kuurupiiloa sen kanssa. Lumikasa nimittäin on koneen keskellä. Iso kinos josta ei nää hevosta. Ainakun se honasi minut kipitti toiselle puolen rinkiä, perkele...:)

Jimpulaa hain ajolenkille, sanoi, että hullu akka, en tule. Meni mahaansa myöten hankeen ja loikki karkuun. Siinä toinen perkele...:) Hikisiä oltiin molemmat sen piilosleikin jälkeen.

Markku huutelee Buranaa. Lähden kaivelemaan lääkettä kaapista.

Heinäkuormakin pitäisi hakea. Siinä kolmas perkele. Kuinka saan kammettua ukon kyytiin? Nyt on emäntä hieman pulassa, mutta jospa tämä tästä iloksi vielä muuttuisi .