Aamu on mennyt kuin siivillä. Puuhaa on paljon. Tallin lämminvesivaraaja on kytketty päälle, kohta alkaa näyttelyvarsojen puunaus. Valjaat ja näyttelykamat on putsattava, kun kaikki on ihan mutahiekkalällyn peittämiä. Huomenna 9 kieppeitä on oltava Nerkoolla ja illalla puhalletaan raveihin. Seuraavana aamuna tyrkätään Elli ja Kassu kyytiin ja mennään Kuopioon arvosteltaviksi ja sunnuntaina ravataan kilpaa, että jos en päivittele blogia, niin johtuupi ihan siitä, että olen liike kannalla...

Eilinen hiitti meni ihan ok. Ajettiin ehkä jopa liian kovaa, joka oli minun syy. Vauhti ei tuntunut missään, ravi maistui varsoille. Eikun startille ilmoamaan. Huono puoli on se, että Markku sai ajokieltoa, jos olette huomanneet. Joudun lainakuskien varaan ja mie en mielelläni antaisi nuita muiden ajettavaksi. Minkäs teet? Anon armoa Hippoksesta???

Ekku kysyi C:n kanssa juosseita hevosia:

1. Staro After Eight

2. Bloodsucker

3. Brown Royal

4. Friend Company

5. Marvel Suntan

6. Penalty Kick

7. The Unique

8.C-oli keulilla koko ajan, lopussa tuo 9 ainakin kirmasi ohi

9. Fast Company-joka kirmasi ohi lopussa

10. Money Blend

 

 

Nerkoon startin lähtölistat löytyy P-S jalostusliiton sivuilta.

Hippoksen sivuilta Jalostusosiosta löytyy taas näyttelykamut joita vastaan kisataan...

Vesihana jäi auki, täytyy lähteä takaisin ulos, joten moikkis.

 

PS: Kiitos Pellervosta! Mustoset lähettivät 30 -luvulta olevan lehden jossa on hevosen pääntaudista juttua. Pätee samantyyliset asiat vieläkin. On yhtä pelätty tauti edelleen. Hauskoja mainoksia oli lehdessä, nauroin monta kertaa niitä lukiessani!!!:) Vaikeita kirjaimia, lukemiseen meni paljon aikaa. Tavasin sitä Kuopioon mennessä...:)